Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Kramer 1000108440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 1000108440
Cod produs
IZUTWPDV-M-BT
Out Of stock
Descriere
Nu lasa utilajul sa stationeze fortat! Defectiunile iti vor provoca numai pagube materiale si iti vor da dureri de cap. De altfel, pe masura ce ignori o defectiune tot mai mult, cu atat ea se agraveaza. In final, vei sfarsi cu un vehicul imobil, care va fi pus din nou in functiune cu greu. Alege sa colaborezi cu noi si intra in universul tehnic ACN Piese Utilaje! Te vei bucura de componente extrem de fiabile, precum acest simering planetara Kramer 1000108440 din oferta noastra actuala, la preturi convenabile! Si fiindca punem pret pe activitatea prestata de tine, incercam constant sa anticipam nevoile tale si pe cele ale echipamentului tau.

Avem intotdeauna in depozit o selectie variata de piese de schimb exceptionale, fabricate special pentru vehiculul administrat de tine. Orice defectiune poate fi rezolvata cand apelezi la noi. Chiar si prevenite uneori, precum este in cazul acestui simering de planetara. Iti va proteja cu brio planetara impotriva prafului si umezelii. Convinge-te personal si contacteaza-ne!

Comanda astazi un simering planetara Kramer 1000108440 pentru utilajul tau si te asiguram ca beneficiezi de un pret cu adevarat avantajos!
Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei, odata cu schimbarea simeringului. Calitatea sa exceptionala este garantata de Carraro, iar pretul accesibil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau.

Ai intrebari? Asteptam apelul tau! Este gratuit si te va ajuta sa faci o decizie informata.
Un site modern si usor de navigat, un depozit foarte bine aprovizionat si un serviciu de livrari rapid. Ce altceva ti-ai mai putea dori? Un serviciu de asistenta tehnica exemplar, bineinteles! Expertii nostri te asteapta la telefon sau online, mereu pregatiti sa iti gaseasca cea mai buna solutie la problema cu care te confrunti. Nu esti sigur daca ai gasit piesa corecta sau ai intrebari despre alt produs? Nicio problema! Noi te ajutam imediat, fara niciun cost.

Ai certitudinea ca vei achizitiona un produs fiabil deoarece acest simering planetara Kramer 1000108440 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, impreuna cu piesa comandata. Astfel, tu te vei bucura din plin de investitia facuta!

Fiecare clipa in care utilajul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. De aceea ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primirea sa, ramburs. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica acest simering planetara Kramer 1000108440 personal.

Montarea corecta a piesei comandate este extrem de importanta pentru bunastarea utilajului tau. Un montaj executat de un mecanic profesionist iti va garanta un vehicul care functioneaza impecabil si o componenta care va rezista pe termen lung. Noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau pot efectua reparatiile necesare. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre colegii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile simeringului sunt:
- 45 x 60 x 16/ 17 mm.
Materialul rezistent din care este alcatuit se numeste cauciuc nitril butadin (NBR).

Codul produsului este IZUTWPDV-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura