Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Volvo VOE11709302

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo VOE11709302
Cod produs
J4HRQS5D-M-BT
Out Of stock
Descriere
Noi credem ca nu mai trebuie sa pierzi timp cautand in alta parte. Avem cea mai buna varianta pentru aceasta piesa de schimb, la o oferta de nerefuzat! Vorbim despre acest simering Volvo VOE11709302 original, prezentat si in imagini! Te-ai saturat sa explorezi internetul de la cap la coada, fara sa gasesti componentele de care ai nevoie pentru utilajul tau? Ei bine, poti fi cert de un lucru: cand colaborezi cu firma noastra, iti oferim o experienta tehnica inegalabila! Cum facem asta? Comunicand cu tine asa cum doresti: online, telefonic sau prin e-mail.

De asemenea, fiecare piesa de schimb ce ajunge in depozitul nostru este supusa unui triaj complex. Echipa noastra se asigura ca toate componentele respecta cele mai inalte standarde de calitate din domeniu si ca sunt catalogate cu atentie. Astfel, de indata ce ai plasat comanda, poti sta linistit, deoarece vei primi componenta corecta pentru vehiculul detinut! Totodata, stocul nostru propriu este foarte bine aprovizionat, ceea ce inseamna ca te poti baza mereu pe serviciile noastre.

Acest simering Volvo VOE11709302 este un produs nou, original Carraro, pe care il gasesti acum in oferta noastra, la un pret foarte avantajos.
Rolul piesei este de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Atuul principal al simeringului este faptul ca iti ofera cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering Volvo are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre echipament si piesele echivalente.

Nu te stresa degeaba! Noi te ajutam gratuit sa gasesti solutia potrivita!
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu utilajul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam numaidecat: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu uita un singur aspect: consultanta tehnica oferita aici este complet gratuita!

Factura si certificatul de garantie (valabil 6 luni) al produsului comandat vor fi incluse in colet, impreuna cu un asemenea simering Volvo VOE11709302 nou-nout. Vei avea astfel certitudinea ca obtii un produs rezistent, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatile lipsit de orice grija.

Deoarece ne apreciem foarte mult clientii, iti punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, iti pregatim coletul si il predam curierului. Astfel, produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Metoda de plata este ramburs, iar la primire ai posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vrei sa ridici acest simering Volvo VOE11709302 personal, te asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu. De un montaj impecabil poate avea parte si vehiculul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta simeringul sau efectua orice reparatie necesara. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

-Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: J4HRQS5D-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura