Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Steyr Profi 6140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr Profi 6140
Cod produs
KTGNSJ9E-C-IA
Out Of stock
Descriere
Alegand piesa corect, inlocuirea va fi de durata si eficienta asigurata. De aceea, iti punem la dispozitie aceasta pompa de alimentare Steyr Profi 6140 din imaginile alaturate. Modelul pe care ti-l propunem este fabricat in Uniunea Europeana si, datorita caracteristicilor sale, are posibilitatea de a inlocui originalul fara nicio problema. Diferenta intre cele doua este vizibila la pretul de achizitie, acest articol fiind comercializat la un pret mult mai profitabil. In pachet se adauga gratuit garnitura de etansare a pompei de blocul motor! Aceasta este fabricata din cauciuc moale, extrem de facil de modelat si asigura o etansare precisa.

Fiecare fermier are nevoie de un set de utilaje specifice pentru activitatea agricola pe care o desfasoara. Fie ca este vorba de o ferma de dimensiuni mai mici sau hectare intregi de pamant care trebuie lucrate, tractorul este nelipsit. Agricultura este o industrie foarte importanta, iar utilajele performante le ofera fermierilor posibilitatea de a-si imbunatati sau chiar revolutiona productivitatea muncii agricole. Important este sa-si ingrijeasca bine echipamentul cu un serviciu de mentenanta profesionist! Afla cum poti accesa acest serviciu la ACN Piese Utilaje!

Pompa de alimentare Steyr Profi 6140 - calitate, rezistenta, eficienta!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Impreuna cu pompa de alimentare pentru tractor Steyr Profi 6140 primesti garnitura si un certificat de garantie valabil 12 luni de zile. Dar un montaj corect te scuteste de orice neplaceri.

Esti asteptat la punctul nostru de lucru daca doresti sa ridici pompa de alimentare Steyr Profi 6140 comandata personal. De asemenea, ne poti trimite datele livrarii, iar serviciile de curierat iti aduc piesa in timp util. Plata in ambele cazuri se achita dupa verificarea produsului comandat.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta pompa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura