Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare excavator John Deere 200LC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator John Deere 200LC
Cod produs
YLCH7WOR-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil pentru excavator John Deere 200LC este disponibila in depozitul nostru din Bucuresti.

Componentele din care este fabricata pompa sunt asamblate in Europa, producatorul oferind astfel echivalenta eficienta si rezistenta a originalului.

Avand un stoc permanent iti oferim pretul de principal importator, iar la cerere iti putem adauga impreuna cu bateria de amorsare si filtrul de motorina.

Alaturi de ele va fi certificatul de garantie valabil 1 an, care te va ajuta sa schimbi rapid piesele in cazul unor situatii nefavorabile.

Daca vrei sa achizitionezi piesele le vom livra in localitatea ta in cel mai scurt timp. Receptia coletului va fi urmata de verificarea atenta a produselor in prezenta curierului si achitarea rambursului.

Adreseaza-ne orice intrebare deoarece dorim sa iti oferim informatiile necesare care sa te ajute sa faci alegerea potrivita. De asemenea, montarea pieselor poate fi realizata de echipa noastra de mecanici, precum si orice reparatii necesare utilajului tau.

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura