Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Landini 4207959M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 4207959M1
Cod produs
UKFW45IG-M-BT
Out Of stock
Descriere
Cand dai de cele mai complicate defectiuni si nu ai idee cum sa o scoti la capat, fara sa ramai lefter sau sa iti sacrifici integritatea, la ACN Piese Utilaje vei gasi exact suportul de care ai nevoie! Cum asa? Foarte simplu. Echipa noastra este orientata spre gasirea unei solutii cat mai buna pentru echipamentul - dar si buzunarul - tau! Pe langa o selectie exclusiva de componente durabile, precum este si acest simering planetara Landini 4207959M1 pe a carui pagina te afli, iti punem la dispozitie si un suport tehnic gratuit sau servicii profesioniste de montaj.

Astfel, vei iesi la liman cu un utilaj functional si fara sa iti golesti buzunarele. De ce sa nu iti desfasori munca in tihna, lipsit de grija defectiunilor neprevazute sau persistente? Pune-ti nadejdea in depozitul nostru si vei observa, de-a lungul vremii, ca ai facut cea mai inteleapta decizie posibila!

Acest simering planetara Landini 4207959M1 poate fi al tau numaidecat! Profita de oferta noastra excelenta si plaseaza o comanda aici!
Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei, odata cu schimbarea simeringului. Calitatea sa exceptionala este garantata de Carraro, iar pretul accesibil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau.

Pentru a comanda piesele care te intereseaza ai doua optiuni:
• Apel telefonic
• Completarea formularului de pe site

Inainte de a plasa orice comanda, verifica compatibilitatea componentelor de care ai nevoie, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. Iti oferim consultanta gratuita la alegerea produselor noi.
Stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un vehicul intretinut ca la carte?

Ai certitudinea ca vei achizitiona un produs fiabil deoarece acest simering planetara Landini 4207959M1 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, impreuna cu piesa comandata. Astfel, tu te vei bucura din plin de investitia facuta!

Fiecare clipa in care utilajul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. De aceea ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primirea sa, ramburs. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica acest simering planetara Landini 4207959M1 personal.

Montarea corecta a piesei comandate este extrem de importanta pentru bunastarea utilajului tau. Un montaj executat de un mecanic profesionist iti va garanta un vehicul care functioneaza impecabil si o componenta care va rezista pe termen lung. Noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau pot efectua reparatiile necesare. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre colegii nostri!

Specificatii tehnice

Dimensiunile simeringului sunt:
- 45 x 60 x 16/ 17 mm.
Materialul rezistent din care este alcatuit se numeste cauciuc nitril butadin (NBR).

Codul produsului este UKFW45IG-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura