Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Manitou 705137

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou 705137
Cod produs
AV61G8UT-M-BT
Out Of stock
Descriere
Ai de-a face cu un utilaj defect? Nu te afli tocmai intr-o situatie dezirabila. Dar priveste partea plina a paharului: esti in locul potrivit. La ACN Piese Utilaje vei descoperi o gama variata de componente exceptionale, disponibile intotdeauna la cele mai bune preturi de pe piata. O asemenea piesa de schimb este simering Manitou 705137 din promotia noastra curenta. Cere oferta astazi si maine o vei putea monta deja pe vehiculul tau!

Deoarece stim cat de importanta este fiecare clipa, pe rafturile noastre vei gasi piesele gata de plecare. De indata ce ne-ai contactat, colegii nostri din depozit vor trece la treaba. Pachetul va ajunge la usa ta, oriunde ai nevoie in Romania, prin serviciile de curierat rapid. Estimativ, livrarea dureaza aproximativ o zi lucratoare.

Nu mai sta pe ganduri si alege pentru utilajul tau acest simering Manitou 705137 original! Cere oferta astazi!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Piesa asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Rolul simeringului este de a iti oferi cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre echipament si piesele echivalente.

Nu esti sigur de compatibilitatea anumitor componente cu utilajul tau? La alegerea pieselor noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.
Daca nu reusesti sa identifici produsul cautat, lasa-ne sa iti dam o mana de ajutor! Cu ajutorul serviciului nostru de asistenta tehnica, vei colabora cu o echipa de experti in domeniu, care te vor ajuta gratuit sa gasesti piesele potrivite, sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic priceput. Ne poti contacta prin trei metode diferite: online ( prin completarea formularului de pe website), telefonic sau prin e-mail. Alegerea iti apartine!

Ai certitudinea ca vei achizitiona un produs fiabil deoarece acest simering Manitou 705137 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, impreuna cu piesa comandata. Astfel, tu te vei bucura din plin de investitia facuta!

Dupa plasarea unei comenzi, poti ridica acest simering Manitou 705137 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Daca doresti sa primesti coletul acasa sau la punctul tau de lucru, atunci opteaza pentru livrarea prin intermediul firmelor de curierat rapid! Metoda de plata este ramburs. De asemenea, vei avea sansa sa verifici continutul pachetului la primire, pentru a te asigura ca totul este in regula. Oricare ar fi alegerea ta, noi iti oferim piesa in cel mai scurt timp cu putinta!

Montarea corecta a piesei comandate este extrem de importanta pentru bunastarea utilajului tau. Un montaj executat de un mecanic profesionist iti va garanta un vehicul care functioneaza impecabil si o componenta care va rezista pe termen lung. Noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau pot efectua reparatiile necesare. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre colegii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: AV61G8UT-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura