Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Fermec 6193363M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 6193363M1
Cod produs
PK160EY3-M-BT
Out Of stock
Descriere
Daca tot esti proprietarul unui utilaj de marca, nu ti-ar placea sa si profiti de el la maximum? Pentru asta, vei avea nevoie sa iti echipezi vehiculul cu cele mai bune componente. De aici preluam noi situatia. Acum ca ai accesat deja site-ul nostru, navigheaza putin si verifica piesele potrivite pentru utilajul tau. Vei regasi mii de piese superioare din punct de vedere calitativ, la preturi accesibile. Si pentru ca vrem sa ai parte de un raport calitate-pret exceptional, iti recomandam o piesa fiabila: acest simering Fermec 6193363M1 din promotia noastra curenta!

Pana la urma, obiectivul nostru este sa te ajutam sa iti poti duce treaba la capat. Gasirea solutiei potrivite pentru problema ta este pasiunea noastra. Astfel, orice detinator de utilaje care se afla in impas, se poate baza pe noi. Echipamentul tau isi va redobandi randamentul excelent de altadata, iar tu vei putea sa iti duci treaba la sfarsit mai repede si mai usor decat ti-ai fi imaginat vreodata. Vino sa ne cunosti si lasa-ne sa iti oferim o experienta tehnica inegalabila!

Simering Fermec 6193363M1 - comanzi de aici, il montezi si te intorci la munca. Simplu, nu-i asa?
Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior, avand ca sarcina sa nu curga uleiul. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Intampini dificultati? Noi te putem ajuta gratuit, de la distanta!
Ce castigi daca alegi sa colaborezi cu noi? In primul rand, vei comanda o componenta de calitate superioara la un pret de invidiat. Al doilea avantaj este ca dupa plasarea comenzii, componenta iti va fi livrata a doua zi lucratoare. Economisesti timp si bani. Totodata, vei avea parte de un suport tehnic dedicat, fie ca ai nevoie de informatii suplimentare sau nu esti pe deplin convins de compatibilitatea produsului cu masinaria ta. Ai dubii? Apeleaza la noi - fara niciun cost!

Ai certitudinea ca vei achizitiona un produs fiabil deoarece acest simering Fermec 6193363M1 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, impreuna cu piesa comandata. Astfel, tu te vei bucura din plin de investitia facuta!

Fiecare clipa in care utilajul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. De aceea ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primire, cand ai sansa de a te asigura ca totul este in regula. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica acest simering Fermec 6193363M1 personal.

Montarea corecta a piesei comandate este extrem de importanta pentru bunastarea utilajului tau. Un montaj executat de un mecanic profesionist iti va garanta un vehicul care functioneaza impecabil si o componenta care va rezista pe termen lung. Noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau pot efectua reparatiile necesare. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre colegii nostri!

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: PK160EY3-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura