Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Claas 6000104562

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas 6000104562
Cod produs
EQ0KLUAW-M-BT
Out Of stock
Descriere
Cand faci afaceri cu firma noastra, esti tratat asa cum se cuvine. Ne mandrim cu afacerea noastra: suntem mereu onesti si iti punem la dispozitie o selectie vasta de componente de top, intotdeauna insotite de preturi avantajoase si alte beneficii exclusive! De altfel, incercam sa anticipam constant nevoile echipamentului tau, astfel incat sa nu existe o defectiune care sa iti provoace neplaceri pe termen scurt sau lung! Spre exemplu, de aceasta data iti recomandam sa arunci o privire la un astfel de simering planetara Claas 6000104562 din catalogul nostru virtual! Are un profil robust si tine la departare praful si umezeala, pentru ca tu sa ai un utilaj de exceptie si in cele mai dificile conditii de lucru.

Daca vrei sa colaborezi cu cei mai buni din aceasta nisa, atunci alege sa achizitionezi componente pentru vehiculul tau de la ACN Piese Utilaje! Care sunt avantajele magazinului nostru? Faptul ca vei avea parte de cele mai bune piese de schimb de pe piata, la cele mai reduse preturi, intr-un singur loc: website-ul nostru. De asemenea, vei avea parte de o suita de servicii tehnice extinse: de la montajul pieselor dorite pana la reconditionari si reparatii majore. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi iar noi ne vom ocupa de restul.

Achizitioneaza acest simering planetara Claas 6000104562 si ai parte de un produs extraordinar, rezistent si accesibil!
Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Calitatea sa exceptionala este garantata de producatorul sau, Carraro, iar pretul rentabil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Odata cu schimbarea simeringului, te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei.

Inainte de a comanda, verifica compatibilitatea produselor care te intereseaza cu utilajul tau! Consilierii tehnici ai firmei sunt pregatiti sa iti vina in ajutor!
Beneficiezi de consultanta gratuita la alegerea pieselor de care ai nevoie. Solutionarea rapida si sigura a tuturor problemelor care tin de utilajul tau este prioritatea noastra, de aceea venim in intampinarea ta cu servicii complete si oferte personalizate. Suna-ne acum pentru a primi o oferta pe gustul tau!

In pachetul pe care il vei receptiona, vei avea incluse factura aferenta si certificatul de garantie al acestui simering planetara Claas 6000104562 comandat, care este valabil 6 luni. Ai acoperire in cazul defectelor din fabrica, care sunt extrem de rare.

Ai nevoie de acest simering planetara Claas 6000104562 cat mai repede posibil? Atunci te afli pe maini bune. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii plasate de tine, produsul ales va fi ambalat si predat curierului. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Vei achita coletul la primirea sa, in regim ramburs. Ai sansa de te asigura ca totul este asa cum te asteptai, in prezenta curierului.
Alternativ, poti prelua comanda si direct de la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti!

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta simeringul? Una dintre echipele de interventie mobila ale firmei poate efectua reparatia la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea echipamentului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Simeringul este alcatuit din cauciuc nitril butadin (NBR), un material rezistent la uzura si coroziune. Are aceste dimensiuni:
• 45 x 60 x 16/ 17 mm.

Codul produsului: EQ0KLUAW-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura