Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator Bobcat BL375

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Bobcat BL375
Out Of stock
Descriere
Comanda pivotul superior cu montaj pe buldoexcavator Bobcat BL375 daca ai nevoie de o piesa originala, sa iti poata functiona utilajul la capacitate maxima.
Articolul este de origine Carraro si se afla in stocul nostru in permanenta, pentru a putea fi livrat in cel mai scurt timp.

Rezistenta si durabilitatea acestuia ne determina sa recomandam aceasta piesa fie ca o vei achizitiona separat sau alaturi de componentele din kitul nostru complet. Acesta este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, impreuna avand un pret special.

Garantia ce le insoteste este valabila pe o perioada de 12 luni de zile, timp in care rezolvam rapid orice situatii neprevazute.

Vino la sediul nostru din Bucuresti daca doresti sa ridici piesele personal sau trimite-ne datele locatiei tale. Noi iti putem livra prin serviciile de curierat, oferindu-ti posibilitatea de verificare a coletului inaintea achitarii rambursului.

Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari sau cereri, avand si o echipa de mecanici pentru remedierea problemelor tehnice aparute la echipamentul tau.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru acest produs: T9ZU7N6P-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura