Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru vola Schaeff SKL 861

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Schaeff SKL 861
Cod produs
IG567BWU-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de ulei Schaeff SKL 861 din oferta noastra este o pompa de calitate superioara pentru ca se fabrica in Europa la cele mai bune standarde. Modelul este echivalent originalului din punct de vedere al eficientei si al rezistentei indelungate, insa pretul de achizitie este mult mai avantajos. Datorita caracteristicilor tehnice admirabile si a numarului mare de cereri, mentinem un stoc permanent disponibil pentru aceasta piesa. Asa ca o vom expedia indata ce plasezi comanda! Iar de primit, o primesti chiar a doua zi de la comanda!

Masinile grele necesita intretinere constanta pentru a fi in stare buna de functionare. Daca nu li se acorda o intretinere preventiva corespunzatoare, ar putea prezenta daune care pot pune in pericol soferul si cei apropiati vehiculului. De asemenea, orice defectiune poate deveni mult mai costisitoare daca nu este remediata la timp. Te asteptam la ACN Piese Utilaje cu oferte de mentenanta personalizata care sa le readuca utilajelor tale aerul de proaspat iesite din fabrica!

Pompa de ulei Schaeff SKL 861 - nu rata aceasta ocazie fantastica!

Rolul pompei de ulei este de a regla presiunea, dar si de a asigura lubrifierea optima a componentelor motorului. Prin urmare, este logic ca atunci cand aceasta componenta nu mai functioneaza corect, nu mai poate sa asigure un flux normal al uleiului in circuit. Din fericire, pompa de ulei nu este o piesa care se strica usor, mai ales daca schimbam uleiul la timp. Pentru ca daca avem ulei vechi, se poate infunda si rotile care imping uleiul in sus pot fi supuse la forte mari, cu un ulei transformat in smoala, moment in care va ceda.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Solicita expedierea acesteia daca esti din alta localitate sau viziteaza-ne la sediul nostru daca doresti sa ridici personal pompa de ulei Schaeff SKL 861 comandata. Ambele variante iti ofera posibilitatea de verificare a pompei inainte de efectuarea platii.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Rezolvam! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa de ulei Schaeff SKL 861 sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura