Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Antonio Carraro WA144485

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Antonio Carraro WA144485
Cod produs
A521M63I-M-BT
Out Of stock
Descriere
Cand vrei sa te bucuri din plin de investitia ta, alege sa colaborezi cu ACN Piese Utilaje! Aici vei avea parte de trei avantaje exceptionale: componente de calitate la un pret accesibil, livrare rapida pe teritoriul Romaniei si un serviciu de asistenta tehnica gratuit! Noi apreciem munca pe care o depui in fiecare zi si tocmai de aceea vrem sa iti oferim o experienta tehnica cat mai placuta. De aceasta data iti recomandam un simering planetara Antonio Carraro WA144485 nou-nout!

Simeringul recomandat de noi este de unul de top, fiind fabricat in cele mai performante uzine din Italia. El se ridica la cele mai inalte cerinte din domeniu, fiind o alegere perfecta pentru un utilaj performant. Iti va proteja vehiculul cu succes impotriva prafului si umezelii, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea nestingherit. Te invitam sa descoperi in continuare mai multe detalii despre acest produs!

Poti plasa o comanda pentru acest simering planetara Antonio Carraro WA144485 chiar aici! Iti garantam un pret imbatabil si cele mai bune servicii tehnice.
Rolul acestei piese de schimb este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Produsul propus de noi este o piesa originala, fabricata dupa cele mai inalte standarde de productie. Calitatea sa exceptionala este garantata de producatorul sau, Carraro, iar pretul foarte avantajos transforma simeringul in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Odata cu schimbarea simeringului, te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei.

Intampini dificultati la plasarea unei comenzi? Te ajutam noi sa alegi produsul corect, fara niciun cost suplimentar!
In cadrul firmei noastre vei intalni o echipa de profesionisti pe care ii vei putea contacta gratuit. Astfel, ei te vor ajuta cu orice ai avea nevoie. De la gasirea pieselor potrivite pentru utilajul tau si pana la recomandarea unui mecanic cu experienta in domeniu, noi vrem sa iti propunem cea mai facila si convenabila solutie pentru orice problema ai! Te asteptam la telefon sau online, pe site-ul nostru, gata sa te ajutam cu orice ai nevoie.

In pachetul primit, vei regasi alaturi de acest simering planetara Antonio Carraro WA144485 si certificatul sau de garantie (valabil 6 luni), respectiv factura emisa. Astfel, in cazul unui defect din fabrica (o situatie extrem de rara), vei avea certitudinea ca vom solutiona problema in favoarea ta!

Fiindca stim cat de important este sa obtii piesa dorita intr-un interval de timp redus, noi colaboram cu cele mai prompte firme de curierat din tara. Astfel, acest simering planetara Antonio Carraro WA144485 va ajunge la tine intr-o zi lucratoare (estimativ). Vei achita suma aferenta in regim ramburs, la primire. Te incurajam sa verifici coletul in prezenta curierului, pentru a fi sigur ca totul este in regula! Ai si posibilitatea de a ridica produsul comandat personal, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Te asteptam sa treci pe la noi, de luni pana vineri!

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta simeringul? Noi iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate interveni asupra vehiculului la punctul sau de lucru. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid toate defectiunile care tin de echipament. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Pentru detalii, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

• 45 x 60 x 16/ 17 mm.
• Material: NBR (cauciuc nitril butadin).

Codul produsului este A521M63I-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura