Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Corteco 12019672B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Corteco 12019672B
Cod produs
43HPW568-M-BT
Out Of stock
Descriere
Acest simering planetara Corteco 12019672B din oferta noastra actuala va rezista si in cele mai dificile conditii de lucru! Echipeaza-ti astazi utilajul cu o piesa veritabila, de provenienta europeana, care nu te va dezamagi la greu. Pana la urma, nu asta iti si doresti? Sa ai un utilaj ce va rula ca la carte, ca sa iti poti duce treaba la bun sfarsit? Alaturi de noi vehiculul tau va functiona ireprosabil, iar portofelul tau nu va ramane niciodata pustiu!

Colegii nostri cu experienta in domeniu se asigura ca fiecare produs ce ajunge pe rafturile depozitului nostru (atat virtuale, cat si fizice) iti ofera un raport calitate-pret inedit! Vrem sa ne asiguram constant ca iti putem fi un partener pe care vei putea conta la nevoie, asa ca depozitul nostru este bine aprovizionat, iar preturile pe care le gasesti aici sunt de nerefuzat! Ce ai tu de facut? Sa ne contactezi, sa ne spui ce utilaj detii si care sunt problemele cu care ai de-a face! In rest, noi ne ocupam de tot.

Simering planetara Corteco 12019672B - o componenta de top, foarte bine cotata in randurile clientilor nostri. Are un pret rentabil si un profil robust, ideal pentru o reparatie de lunga durata!
Rolul acestei piese de schimb este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Produsul propus de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Calitatea sa exceptionala este garantata de producatorul sau, Carraro, iar pretul foarte avantajos transforma simeringul in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Odata cu schimbarea simeringului, te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei. Poti plasa o comanda si pentru aceste componente, tot la noi!

Nu ti-ar placea sa discuti cu un expert? La noi nu te costa nimic sa faci o alegere informata.
Specialistii nostri te vor ajuta sa gasesti componenta potrivita pentru vehiculul tau, iti vor oferi asistenta tehnica gratuita la plasarea comenzii si iti vor recomanda un mecanic avizat, la cerere! Hai sa cunosti niste oameni minunati, mereu cu un pas inaintea tuturor. Vei colabora cu oameni joviali, determinati sa iti faciliteze achizitia pe care urmeaza sa o faci. Online sau telefonic, suntem mereu pregatiti sa iti preluam solicitarea imediat.

In pachetul primit, vei regasi alaturi de acest simering planetara Corteco 12019672B si certificatul sau de garantie (valabil 6 luni), respectiv factura emisa. Astfel, in cazul unui defect din fabrica (o situatie extrem de rara), vei avea certitudinea ca vom solutiona problema in favoarea ta!

Fiindca stim cat de important este sa obtii piesa dorita intr-un interval de timp redus, noi colaboram cu cele mai prompte firme de curierat din tara. Astfel, acest simering planetara Corteco 12019672B va ajunge la tine intr-o zi lucratoare (estimativ). Vei achita suma aferenta in regim ramburs, la primire. Te incurajam sa verifici coletul in prezenta curierului, pentru a fi sigur ca totul este in regula!
Ai si posibilitatea de a ridica produsul comandat personal, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Te asteptam sa treci pe la noi, de luni pana vineri!

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta simeringul? Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea utilajului, la punctul sau de lucru, si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Daca echipamentul necesita reparatii extinse, echipa de mecanici alocata tie poate remedia eficient si rapid toate defectiunile sale. Te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei pentru detalii!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

• 45 x 60 x 16/ 17 mm.
• Material: NBR (cauciuc nitril butadin).

Codul produsului este: 43HPW568-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura