Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Steyr M958

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr M958
Cod produs
58WGKQ7A-RE
Out Of stock
Descriere
Cu o asemenea pompa alimentare tractor Steyr M958 economisesti, in timp ce ai aceeasi calitate cu a originalului. Pompa pe care ti-o recomandam este o alternativa de succes care se fabrica in Europa, atentia producatorului fiind pusa pe rezistenta materialelor folosite. Astfel, montarea acestei pompe iti asigura o perioada indelungata de functionare, la capacitate maxima. Mai mult, in oferta noastra, in afara unui pret avantajos, includem si garnitura de la prinderea de blocul motor, dar si certificatul de garantie.

Pompa alimentare tractor Steyr M958 - calitatea sa superioara nu poate fi contestata! Vorbeste cu noi!

Daca ai intrebari, ne poti contacta fara ezitare. Atat noi, cat si echipa noastra de service mobil, iti suntem alaturi, ca sa te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Direct pe site-ul firmei sau suna acum daca doresti sa comanzi sau daca te putem ajuta cu mai multe informatii despre piesa sau serviciile pe care ti le putem pune la dispozitie. Ca sa alegi cu usurinta piesa ideala din oferta noastra, iti asiguram de fiecare data consultanta tehnica gratuita! Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale!

Monteaza corect aceasta pompa de alimentare pentru tractor Steyr M958 cumparata si nu vei avea neplaceri ulterioare. Oricum, in colet vei avea si certificatul de garantie valabil timp de 12 luni, de la data achizitiei.

Putem livra rapid o asemenea pompa alimentare tractor Steyr M958 comandata in localitatea ta, avand ajutor din partea serviciilor de curierat. Plata ramburs se achita curierului la final, coletul putand fi verificat inainte. De asemenea, noi te asteptam si la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, daca doresti ridicarea personala a produsului.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi.
Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare.
Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura