Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor Ursus 4514

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ursus 4514
Cod produs
R9HTW35Y-C-BT
Out Of stock
Descriere
Reparatiile sunt deseori asociate cu timp pierdut si bani irositi. Din fericire pentru tine, nu e si cazul la ACN Piese Utilaje. Cele doua principii dupa care ne ghidam afacerea sunt: promptitudine si accesibilitate. Oricare ar fi problema pe care o ai la tractor, aici vei gasi solutia potrivita, pe placul buzunarului tau. Ai nimerit in locul potrivit daca o piesa de calitate ti-ai dorit! Garnitura de chiuloasa Ursus 4514 este un articol fabricat in Polonia, ce poate tine fara probleme locul modelului original. Aceasta componenta rezista la nenumarate solicitari, asigurand eficienta si siguranta in lucru. Pretul ei este foarte avantajos, fiind cea mai buna alegere dupa piesa originala.

Garnitura de chiuloasa Ursus 4514 - comanda acum - este disponibila la un pret exceptional!
Nu esti inca pe deplin convins? Fara probleme! E de inteles. Fiecare detinator de utilaje isi doreste sa achizitioneze componenta corecta si sa nu intampine situatii neplacute. Noi te asiguram ca aici vei avea parte de o experienta tehnica fara cusur. Alaturi de echipa noastra, formata din profesionisti, vei reveni la munca numaidecat! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la nevoie. Unul dintre colegii nostri te va prelua si te va ajuta la fiecare pas: de la identificarea pieselor corecte pana la plasarea comenzii.

Vrei parerea unui expert?
Suna acum daca ai intrebari sau doresti sa comanzi, consilierii nostri tehnici fiind la dispozitia ta. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra si iti facem cunoscute serviciile oferite de firma noastra, care te ajuta sa economisesti timp si bani! Iti suntem de folos si daca doresti ajutor la montaj, avand o echipa de mecanici care se poate deplasa la locul echipamentului tau.

Cu ajutorul serviciilor de curierat, putem livra garnitura de chiuloasa tractor Ursus 4514 in cel mai scurt timp in orice localitate din tara. Plata in acest caz se achita curierului, dupa verificarea coletului.
De asemenea, piesa comandata se poate ridica de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, direct de pe stoc!

Daca ai nevoie de asistenta la montarea noilor componente, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua reparatiile necesare la punctul de lucru al utilajului. Avantajele acestui serviciu sunt:

Deplasarea in localitatea in care se afla echipamentul
Remedierea eficienta a problemelor mecanice ale utilajului
Timpul rapid de interventie

Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezita sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

Vei fi multumit de achizitia acestei componente. Fiind construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si cu insertii siliconice in relief, asigura o etansare optima. Montajul este relativ usor de realizat si nu necesita achizitionarea altor materiale.

Codul piesei este: R9HTW35Y-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura