Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-5, WB91R-5E0
Cod produs
KNRZC6M4-M
Out Of stock
Descriere
Coroana de butuc pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5 din oferta noastra este o piesa originala, disponibila imediat pentru livrare. Mai mult, pentru ca satisface exigentele clientilor, beneficiezi acum de cel mai avantajos pret la aceasta piesa!
Calitatea superioara a acestei coroane butuc garanteaza performanta utilajului tau pe termen lung.

O astfel de coroana de butuc se poate monta si pe buldoexcavator Komatsu WB91R-5E0
Pentru a evita defectiuni dese, care sa implice mai multe elemente ale angrenajului, recomandarea noastra este sa alegi doar piese de origine controlata. Pentru o oferta cuprinzand mai multe componente ale transmisiei finale, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic.

Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru aceasta coroana buldoexcavator Komatsu WB91R-5 si vei fi pe deplin multumit!
Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa.
Beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!
Apeleaza la unul dintre consilierii tehnici ai firmei pentru a primi informatii si despre alte produse din oferta, compatibile cu buldoexcavatorul tau.

O asemenea piesa merita atentia si increderea ta, pentru ca garantia produsului este de 6 luni, de la momentul achizitiei.
Coroana butuc buldoexcavator Komatsu WB91R-5 noua va ajunge oriunde pe teritoriul tarii, prin curierat rapid. Ai posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte sa achiti ramburs.
Sediul firmei se afla in apropiere de Bucuresti, unde te asteptam daca vrei sa ridici personal produsul comandat.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte.
Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice
Componenta face parte din angrenajul reductor din butucul rotii, fiind un element cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Dantura interioara are 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului este: KNRZC6M4-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura