Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru incarcator telescopic Gehl 883

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gehl 883
Cod produs
LA617BDP-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de ulei Gehl 883 este produsul de care ai nevoie pentru a-ti asigura o inlocuire de durata. Standardele europene de calitate o plaseaza in topul alternativelor pentru modelul original. Pretul este competitiv, deci toate conditiile sunt indeplinite ca sa nu existe niciun strop de amanare. Tine minte ca pompa de ulei este o piesa indispensabila utilajului tau si daca cea veche nu-si indeplineste rolul cum trebuie, vei avea de tras mult. Modelul pe care ti l-am mentionat mai sus va aduce o imbunatatire considerabila modului de functionare al motorului.

Timpul tau este cea mai pretioasa resursa, o resursa care nu este regenerabila. Daca ai timp, poti sa castigi mai multi bani, dar oricati bani ai avea, nu poti sa iti cumperi mai mult timp. Daca nu iti vei intretine corespunzator echipamentele grele, iti vei limita cresterea si dezvoltarea afacerii tale. Practic, ai nevoie de un serviciu profesionist de mentenanta care sa-ti ofere timp sa te dezvolti fara grija ca utilajele tale sunt mereu in stare de functionare instabila. Apeleaza la serviciile dezvoltate de catre ACN Piese Utilaje!

Pompa de ulei Gehl 883 - lubrifiaza tot ce trebui atat cat trebuie!

Cele mai importante lucruri pe care sa le ai in vedere pentru a nu avea pompa de ulei defecta sunt la indemana ta. Efectueaza schimburile de ulei in termenele stabilite de producator. Schimba filtrele de cate ori este cazul si foloseste unele de calitate. Utilizeaza uleiuri corespunzatoare si de calitate. Verifica periodic uleiul cu joja pentru a vedea in ce stadiu se afla uleiul, atat din punct de vedere al nivelului, cat si al calitatii. Un ulei negru trebuie schimbat pentru ca va duce la cresterea uzurii.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Livrarea se face prin curier rapid, iar plata ramburs se achita curierului dupa verificarea pachetului. Pompa de ulei Gehl 883 poti sa o ridici si de la sediul nostru de langa Bucuresti (dupa ce plasezi comanda, daca tu preferi asa).

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna pompa de ulei pentru incarcator telescopic Gehl 883 daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura