Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru incarcator telescopic Manitou P90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou P90
Cod produs
4GLDE90O-C-IA
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra regasesti mereu mii de piese de schimb la preturi avantajoase, astfel incat sa nu-ti lasi utilajul sa stationeze defect! Pompa de ulei Manitou P90 este fabricata ca echivalenta a modelului original. Ofera o durata lunga de exploatare si siguranta in lucru, iar specialistii nostri ti-o recomanda cu incredere. Este realizata in Europa si reprezinta o alegere inspirata cand vine vorba de inlocuirea pompei de ulei uzate. Te asiguram ca pretul este unul competitiv si va reprezenta o investitie rentabila! Comanda produsul cu toata siguranta ca isi va face treaba minunat!

Tehnicienii nostri sunt instruiti in permanenta de catre producatorii de utilaje pentru a-ti oferi cele mai bune solutii in rezolvarea problemelor tale tehnice. Atat in atelierele noastre partenere, cat si la locatia utilajului, avem capabilitatea de a rezolva prompt orice solicitare. Nu intarzia sa ne ceri ajutorul cu montarea pompei de ulei comandate. Vei avea siguranta unui montaj executat de profesionisti, la cele mai inalte standarde de calitate.

Pompa de ulei Manitou P90 - monteaza-o imediat pe incarcatorul telescopic!

Cele mai importante lucruri pe care sa le ai in vedere pentru a nu avea pompa de ulei defecta sunt la indemana ta. Efectueaza schimburile de ulei in termenele stabilite de producator. Schimba filtrele de cate ori este cazul si foloseste unele de calitate. Utilizeaza uleiuri corespunzatoare si de calitate. Verifica periodic uleiul cu joja pentru a vedea in ce stadiu se afla uleiul, atat din punct de vedere al nivelului, cat si al calitatii. Un ulei negru trebuie schimbat pentru ca va duce la cresterea uzurii.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de ulei Manitou P90 va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. Te asteptam la sediul nostru daca vrei sa ridici personal pompa comandata.

La cerere, putem monta pompa de ulei pentru incarcator telescopic Manitou P90 comandata sau executam reparatii extinse la motorul utilajului.Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura