Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru vola JCB 412

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 412
Cod produs
L2QJZW83-C-IA
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie de o pompa de ulei noua? Nu astepta prea mult si fa ceva in acest sens. Alege pompa de ulei vola JCB 412 pe care o poti vedea in imaginile alaturate. Este o pompa fabricata in Europa si o avem la un pret numai bun! Poti inlocui chiar si piesa originala, deoarece este o echivalenta de succes, ce iti asigura aceeasi durata lunga de functionare. Cum o poti achizitiona? Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa.

Daca te putem ajuta cu mai multe informatii despre piesa sau serviciile pe care ti le putem pune la dispozitie, nu pierde vremea si suna-ne! Iti asiguram de fiecare data consultanta tehnica gratuita! Este in avantajul tau sa fii informat si, mai mult, castigi timp pentru ca procesul de selectie al piesei potrivite echipamentului se reduce semnificativ. Normal ca iti vom da si cateva sfaturi din partea casei! E fain sa te poti sfatui cu cineva care se pricepe fara sa fii nevoit sa platesti. Intreaba-i pe asistentii nostri si despre celelalte servicii pe care le detinem la ACN Piese Utilaje!

Pompa de ulei vola JCB 412 - o investitie care face toti banii!

Pompa de ulei are rolul de a mentine presiunea corespunzatoare la un nivel care sa permita o lubrifiere corecta a partilor componente ale motorului. In cazul in care presiunea nu este corecta, fenomenul de frictiune va aparea, generand cresterea temperaturii si supraincalzirea motorului. Acesta reprezinta unul dintre cele mai evidente semne de functionare necorespunzatoare a pompei de ulei. Ceea ce inseamna ca in timpul rularii vei observa faptul ca temperatura de la nivelul motorului va creste mai mult decat este normal.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Comanda telefonic si livram pompa de ulei vola JCB 412 la tine in localitate sau vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti pentru a o ridica personal. In ambele cazuri poti verifica pompa inainte de a efectua plata.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta pompa de ulei pentru vola JCB 412 sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura