Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Massey Ferguson MF 660

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 660
Out Of stock
Descriere
Acest pinion planetar pentru tractor Massey Ferguson MF 660 este o piesa originala, pe care o gasesti in oferta noastra la un pret promotional.
Livram piesa in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda ai doua optiuni:
- Apel telefonic
- Completarea formularului de pe site

Cere o oferta! Acest pinion planetar Massey Ferguson MF 660 este disponibil permanent pentru livrare si are calitatea garantata de producator.
Odata cu schimbarea pinioanelor, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si rulmentii care asigura rotirea optima a pieselor si sigurantele. Cere o oferta colegilor nostri si iti vei asigura o reparatie durabila!

Pentru a primi detalii despre aceasta piesa sau serviciile pe care le putem asigura, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei! Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor noi din oferta noastra, astfel incat ce alegi sa fie potrivit pentru utilajul tau, si afli si despre echipele noastre de service mobil!

Produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp, impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 1 an, de la data cumpararii.

Pinionul satelitar nou ajunge in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita.
Te asteptam pe la sediul nostru, pentru a intra direct in posesia acestui pinion planetar Massey Ferguson MF 660 comandat.

Iti putem pune la dispozitie - pe intreg cuprinsul tarii - personal specializat pentru repararea oricarei defectiuni aparute la puntea utilajului tau.
Una dintre echipele noastre mobile poate monta si aceasta piesa in localitatea in care se afla utilajul tau.
In afara unui montaj de calitate al pieselor noi achizitionate din oferta noastra, efectuam reparatii, punctuale sau complexe, revizii periodice.
Departamentul nostru tehnic iti ofera informatii suplimentare despre acest serviciu.

Specificatii tehnice:
Pinionul satelitar, in ansamblu de 3 piese identice, face parte din transmisia finala, si preia cuplul de la planetara, pe care il transmite catre coroana butucului.

Cod produs: 03ZHSV4U-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura