Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor pentru cutie de viteze Carraro 149525

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 149525
Cod produs
7WN6Y52R-M-RE
Out Of stock
Descriere
Cumpara fara griji acest senzor cutie viteze Carraro 149525 - este componenta ce se monteaza la furcile care selecteaza treapta de viteza, pentru citirea treptei respective. Il regasesti pe site-ul nostru pentru ca, pentru a beneficia de o reparatie durabila, calitatea pieselor de schimb achizitionate este importanta. In plus, in oferta noastra gasesti aceasta piesa la un pret promotional.

Senzor cutie viteze Carraro 149525 - calitatea face diferenta! Alege intelept pentru utilajul pe care il detii!

Daca ai nevoie de asistenta la alegerea componentelor potrivite pentru utilajul din dotare, adreseaza-te cu incredere unuia dintre consultantii nostri. Venim in intampinarea ta cu solutii complete si oferte personalizate, care raspund tuturor nevoilor pe care le ai in acest moment! Mai mult, daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi cu incredere. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici.

Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra. Ba mai mult, iti facem cunoscute si serviciile oferite de firma noastra, care te ajuta sa economisesti timp si bani!

Un asemenea senzor pentru cutie de viteze Carraro 149525 va fi expediat unde ai nevoie de el, rapid, impreuna cu factura si certificatul lui de garantie, valabil 6 luni, de la momentul achizitiei.

Un astfel de senzor cutie viteze Carraro 149525 comandat va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal aceasta piesa de schimb. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea prezenta pe site-ul nostru!

Tehnicienii firmei vin in intampinarea ta daca ai nevoie de asistenta la identificarea problemelor aparute la instalatia electrica a utilajului din dotare sau la montarea noilor componente achizitionate din oferta noastra.

Avantajele serviciului de asistenta tehnica mobila includ:

Programul de diagnoza
Deplasarea in localitatea in care se afla echipamentul tau
Cere detalii despre acest serviciu unui coleg din departamentul tehnic al firmei. Apeleaza la noi, ca sa economisesti timp si bani!

Specificatii tehnice

Mufa senzorului din imagini are 2 pini.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura