Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara Caterpillar 1744643 174-4643

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
SD08N6E3-M-CD
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce de planetara Caterpillar 174-4643 este piesa alaturi de care utilajul tau nu se va simti niciodata singur. Stii si tu ce grele sunt clipele in care nu ai ajutor din partea celor din jur. Mai ca ti-ar veni sa renunti. Dar atunci apare prietenul ala ce-i intotdeauna cu vorbele la el si te incurajeaza. Si pornesti iarasi la treaba. Ei bine, asa e si situatia acestei componente. Numai ca piesa nu-i cu vorbele la ea, ci cu faptele. Asa ca odata ce o montezi in angrenajul utilajului tau poti sa uiti de probleme!

Daca te bazezi pe piese de schimb de calitate indoielnica, afacerea ta s-ar putea sa intre intr-un con de umbra si apoi sa sucombe in anonimat. Oare acesta sa fie rezultatul pe care il doresti? Daca nu vrei ca lucrurile sa arate asa, concentreaza-te asupra luarii celor mai bune decizii. Investeste in componente de calitate superioara. Colaboreaza cu noi, caci in depozitul nostru e plin de astfel de piese. Poti incepe prin procurarea acestei piese originale Carraro!

Cruce de planetara Caterpillar 174-4643 - componenta originala Carraro ce nu te va dezamagi!

Aceasta cruce de planetara este o piesa care are menirea de a transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica ce le uneste.

Contacteaza-ne cand ai nevoie de lamuriri!
Iti punem disponibilitatea noastra pe tava. Ne poti contacta asa cum ti-e tie mai la indemana - telefonic, prin mesaj sau prin e-mail. Cunoastem domeniul pieselor de schimb ca-n palma, asa ca ne poti intreba orice din sfera aceasta. De fapt serviciul nostru gratuit de consultanta a fost creat fix pentru asta!

O asemenea cruce de planetara Caterpillar 174-4643 e realizata din materiale extrem de calitative. Drept dovada sta si certificatul de garantie valabil 12 luni.

Trimitem aceasta cruce de planetara Caterpillar 174-4643 spre tine prin curier rapid, in 24 de ore. Nu vrem sa iti lasam utilajul sa stea pe tusa! Iar daca tu consideri ca ai fi mai rapid decat noi si stai prin preajma, poti sa ne treci pragul si sa vii personal dupa componenta.

Montajul poate parea usor de realizat, dar este important ca acesta sa fie efectuat in conditii optime. Asadar, lasa aceasta operatiune doar pe mana specialistilor cu experienta!

Specificatii tehnice

Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura