Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor pentru cutie de viteze Carraro TLB1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro TLB1
Cod produs
DC73TWJI-M-RE
Out Of stock
Descriere
Avem in oferta noastra mii si mii de piese, insa acum iti oferim detalii despre acest senzor cutie viteze Carraro TLB1 - o componenta care se monteaza la furcile care selecteaza treapta de viteza, pentru citirea treptei selectate. Mai mult, produsul nou, original, se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos.

Poti plasa comanda pentru aceasta piesa de schimb, cu usurinta, daca ne suni la numerele de telefon afisate sau completezi formularul de pe site.

Senzor cutie viteze Carraro TLB1 - special conceput pentru a atrage succesul de partea utilajului tau!

Pentru a verifica compatibilitatea piesei cu utilajul din dotare sau pentru a primi o oferta personalizata, care sa raspunda nevoilor tale din acest moment, contacteaza departamentul tehnic al firmei. Nu ezita sa iei legatura cu noi pentru mai multe informatii! De asemenea, consilierii tehnici ai firmei sunt la dispozitia ta, daca ai intrebari cu privire la produs, serviciile oferite sau ai nevoie de ajutor la montaj. In plus, iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie, din oferta noastra.

Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale!

Livram un astfel de senzor pentru cutie de viteze Carraro TLB1 impreuna cu certificatul sau de garantie, valabil 6 luni de la data achizitiei. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Un astfel de senzor cutie viteze Carraro TLB1 comandat va ajunge in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs, cu posibilitatea verificarii coletului la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti. Abia asteptam sa-ti prezentam depozitul nostru!

Daca ai nevoie de ajutor la montare, te putem pune rapid in legatura cu un specialist din zona ta de activitate.
Pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia altor specialisti, mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.
Primesti detalii despre acest serviciu sau poti face o programare daca iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Mufa senzorului are 2 pini.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura