Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie pentru buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
KDR160O4-M
Out Of stock
Descriere
O astfel de pompa de injectie pentru buldoexcavator JCB 4CX poate fi o investitie de durata pentru tine. De ce? Este un produs nou, original, pe care il livram in cel mai scurt timp, unde ai nevoie! In plus, in oferta noastra gasesti acum aceasta pompa injectie JCB 4CX la un pret promotional.
Produsul ajunge la tine complet echipat si gata de montaj.

Cere acum o oferta si afla detalii!
Consilierii nostri iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa identifici corect pompa corespunzatoare buldoexcavatorului din dotare si pentru a-ti face o oferta personalizata, care sa raspunda nevoilor din acest moment.
Inainte de a cumpara o pompa de injectie noua, iti recomandam sa efectuezi o constatare, pentru a fi sigur ca defectiunea utilajului este cauzata de pompa veche. In situatia in care piesa defecta poate fi reparata sau in cazul in care alta componenta impiedica motorul sa functioneze optim, iti putem oferi solutii mai putin costisitoare. In plus, iti putem pune la dispozitie un mecanic specialist din apropiere de punctul tau de lucru, pentru a te ajuta sa identifici corect problema!

Suna-ne! Suntem mereu aici pentru tine si utilajul tau!
Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre aceasta piesa. Ei te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici, care te poate ajuta la montaj. Se vor asigura ca achizitionezi piese compatibile cu utilajul tau, oferindu-ti consiliere tehnica gratuita!

Produsul nou este insotit in colet de un certificat de garantie cu valabilitatea de 1 an, de la data cumpararii.

Comanda acum aceasta pompa injectie JCB 4CX si vei beneficia de ea in cel mai scurt timp, avand si siguranta ca o vei primi in stare perfecta, deoarece poti deschide coletul inainte de a plati rambursul curierului.
Daca preferi, poti ridica pompa comandata si de la sediul firmei, din apropiere de Bucuresti.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Codul produsului este:    KDR160O4-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura