Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru motor Perkins AD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins AD
Cod produs
AN548GXM-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de ulei motor Perkins AD iti asigura calitatea necesara unei functionari eficiente si in siguranta. Folosirea acesteia pentru inlocuirea modelului original este un succes garantat. Fabricarea pompei are loc in Europa, iar noi o comercializam la un pret convenabil pentru ca suntem importatori directi. Poti comanda pompa de ulei foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau telefonic. Ne poti comunica datele livrarii, iar transportul asigurat este rapid. Indiferent de locatia ta, piesa ajunge in doar 24 de ore!

Primul pas si poate cel mai important este stabilirea unei rutine pentru inspectia si intretinerea utilajelor. Fiecare echipament trebuie inspectat zilnic pentru a monitoriza diversi indici, precum nivelul fluidelor. Noi te sfatuim sa achizitionezi, pe langa pompa de ulei, si un consumabil de calitate care sa mentina cu adevarat sanatatea utilajului. In ofertele ACN Piese Utilaje vei descoperi variante foarte bune si potrivite echipamentului tau. Asistentii nostri iti ofera consultanta tehnica gratuita!

Pompa de ulei motor Perkins AD - spune-i “Drum bun si la revedere!” pompei uzate!

Componentele motorului sunt mecanice, miscarea relativa dintre acestea se realizeaza pe baza de frecare. De aceea, pentru reducerea fortei pe suprafata de contact se creeaza o pelicula de ulei cu rol de lubrifiant, dar si pentru a contribui la evacuarea caldurii. Pompa de ulei este parte a sistemului de ungere dintr-un motor termic impreuna cu rezervorul de ulei, filtrul de ulei si conductele. O lubrifiere incorecta va duce la cresterea rezistentei si la frictiuni la nivelul componentelor motorului, ducand la calarea motorului in timpul rularii.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Poti ridica pompa de ulei motor Perkins AD comandata direct de la sediul firmei. Pentru ca vrem ca produsul sa ajunga in cel mai scurt timp la tine, apelam la serviciile de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si iti oferim posibilitatea sa deschizi coletul inainte de a face plata.

La cerere, putem oferi si asistenta tehnica in vederea constatarii defectiunilor sau a remedierii acestora pentru motorul utilajului tau, in atelier fix sau la punctul de lucru al utilajului. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Pentru a monta pompa de ulei pentru motor Perkins AD noua, reparatii complexe sau revizii periodice. Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura