Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei de transmisie 10W-30 ZF TE-ML 03E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
10W-30 ZF TE-ML 03E
Cod produs
HQC6P0ZN-E
Out Of stock
Descriere
Alege cu incredere acest ulei de transmisie 10W-30 ZF TE-ML 03E - este un produs premium, multi-functional, prezent in oferta noastra la un pret foarte avantajos.
Produsul se foloseste in cadrul transmisiilor, al sistemelor hidraulice, al franelor umede si al altor sisteme montate pe tractoarele agricole si pe echipamentele off-road.

Folosit in cele mai moderne echipamente, un asemenea ulei de transmisie 10W-30 ZF TE-ML 03E este agreat de catre cei mai importanti producatori de echipamente agricole din domeniu.

Pentru a comanda uleiul, este suficient sa sunati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Beneficii:
- Produsul reduce numarul de opriri ale echipamentelor, micsorand, astfel, costurile de mentenanta
- uleiul de transmisie 10W-30 ZF TE-ML 03E are o fluiditate excelenta la temperaturi scazute, aspect care conduce la o performanta ridicata a sistemului hidraulic

Produsul nu prezinta un risc pentru sanatatea dumneavoastra, atata timp cat il folositi in conformitate cu recomandarile privind aplicatiile sale. Evitati contactul cu pielea! Daca acesta se produce, spalati imediat cu apa si sapun.
Va rugam sa aveti in vedere mediul inconjurator si sa predati uleiul uzat unui colector autorizat.
Pentru informatii suplimentare, adresati-va cu incredere departamentului nostru tehnic!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura