Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru tractor Claas Ares 656

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 656
Cod produs
FL0GPEMB-C-AC
Out Of stock
Descriere
Utilajele tale sunt partenerii tacuti cu care iti duci la bun sfarsit proiectele. Si de aceea tu vrei sa le dotezi cu cele mai bune piese de schimb. Avem pentru tine acest cap de bara complet Claas Ares 656 - o piesa de schimb rezistenta, pe care o gasesti acum la un pret avantajos.

Il poti comanda cu incredere, deoarece este original Carraro si iti asigura o durata lunga de exploatare, la capacitate maxima. Inlocuind piesele defecte cu piese originale, iti asiguri o reparatie de durata si o exploatare eficienta si in siguranta a utilajului.

Cap de bara complet Claas Ares 656 - o piesa de schimb de o calitate exceptionala!
Piesa de schimb pe care ti-o prezentam este o piesa originala Carraro, fabricata din metal tratat pentru a avea o rezistenta ridicata impotriva factorilor externi si uzurii.

Capul de bara are rolul de a conecta cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor. Impuritatile pot patrunde prin zona avariata a mansonului de cauciuc, iar uzura poate ajunge la articulatia sferica si la capatul de bara sau articulatiile bieletei.

Asadar, alege produsul nostru cand inlocuiesti aceasta piesa. De ce? Pentru ca piesa de schimb prezentata este foarte rezistenta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara.

Daca vrei sa ai o reparatie de durata, iti recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.

Avem o veste pentru tine: identificarea piesei de schimb a devenit foarte usoara, pentru ca ne ai alaturi de tine!
Nu esti foarte sigur care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie?! Nu stii daca ai identificat-o corect?! Vorbeste cu noi! Avem un serviciu dedicat situatiilor de acest tip.

Cine te ajuta? Colegii nostri de la departamentul de Identificari! Consultanta lor este gratuita. Nu ezita si contacteaza-i cu incredere! Le spui ce nu stii, le dai cateva informatii despre utilajul tau (modelul utilajului, seria etc.), iar ei te ajuta cu identificarea piesei de schimb.

Stim ca identificarea unei piese de schimb de care un utilaj are nevoie poate ridica probleme si specialistilor. De aceea, ne ai alaturi in toate acele momente in care… nu esti foarte sigur de raspuns! Nu-ti mai irosi timpul si energia cautand, ci vorbeste cu noi pentru o identificare usoara a piesei de schimb de care utilajul tau are nevoie. Suntem aici!

Pentru un eventual defect din fabricatie, acest cap de bara complet pentru tractor Claas Ares 656 are o perioada de garantie de 1 an.

In colet, iti trimitem si certificatul de garantie si factura.

Suntem rapizi pentru tine! Mereu! Pentru ca intelegem ca piesa de schimb trebuie sa ajunga repede la tine, iti trimitem produsul de care ai nevoie in 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde esti tu.

Completeaza o cerere on-line sau contacteaza-ne la numerele de telefon pe care le avem afisate pe site pentru a stabili detaliile comenzii tale!

Comanda o poti ridica si personal de la depozitul nostru. Alege modalitatea care iti convine cel mai bine!

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte.

Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Capul de bara este un ansamblu complet, format din:
-bieleta de directie
-piulita de reglaj
-capat de bara

Dimensiunile acestora sunt urmatoarele:

-260 mm capatul de bara
-210 mm bieleta de directie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura