Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 536

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 536
Cod produs
ZS134IMC-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare JCB 536 are cel mai bun pret! Cere oferta chiar acum si ai sa te convingi ca vei plati foarte putin pentru o piesa exceptionala! Componenta se fabrica in Europa la standarde inalte, fapt ce iti permite sa o folosesti la inlocuirea piesei originale fara absolut nicio problema. Pompa mecanica de motorina este actionata de axul cu came printr-o tija. Producatorul a testat piesa si i-a demonstrat calitatile tehnice, cum ar fi, eficienta si rezistenta indelungata. Incarcatorul telescopic isi va reveni la forma de odinioara daca il alimentezi cu cele mai bune piese!

Stim ca iti doresti sa fie a ta! Asadar, suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid pompa. Iti recomandam sa schimbi si filtrul de combustibil odata cu pompa pentru o reparatie de durata. Poti cere o oferta si pentru acest reper asistentilor nostri si daca doresti ajutor, poti solicita si o echipa de mecanici. Nu este nevoie sa te deplasezi, service-ul mobil vine ca vantul si ca gandul sa te salveze de unde ai ramas in pana!

Pompa de alimentare JCB 536 - eficienta garantata!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 536 are certificat de garantie valabil 1 an de la data cumpararii. Toate documentele trebuie pastrate cu atentie!

Livram pompa de alimentare JCB 536 comandata imediat, oriunde ai nevoie. Poti efectua plata ramburs dupa deschiderea coletului, in prezenta curierului, pentru a vedea ce ai primit. Daca preferi sa ridici pompa comandata de la sediul nostru, te asteptam langa Bucuresti.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa este actionata de axul cu came printr-o tija
Se monteaza cu 3 suruburi
Are 45 mm distanta intre centrele gaurilor
Admisia este de 3/8’’
Iesirea este de 5/16’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura