Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet tractor pentru Valmet 6250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valmet 6250
Cod produs
DF5Q3NZE-C-AC
Out Of stock
Descriere
Calitatea productiei Carraro te ajuta sa faci diferenta atunci cand alegi piese de schimb pentru utilaj. Inlocuind piesele defecte cu piese originale, asa cum este si acest cap de bara complet tractor Valmet 6250, iti asiguri o reparatie de durata si o exploatare eficienta si in siguranta a utilajului.

Carraro este compania cu traditie in domeniul transmisiilor utilaje. Produsele lor sunt sinonime cu calitatea. Le gasesti in depozitul nostru. Alege-le pentru o functionare optima a utilajului tau! Vorbeste cu noi pentru a stabilii detaliile comenzii tale.

Cap de bara complet tractor Valmet 6250 - o piesa originala Carraro!
Pentru a beneficia de o rezistenta sporita impotriva factorilor externi si a uzurii, piesa este conceputa dintr-un metal tratat. Aceasta piesa de schimb conecteaza cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor.

Impuritatile ce pot patrunde prin zona avariata a mansonului de cauciuc pot uza articulatia sferica. De asemenea, capatul de bara sau articulatiile bieletei pot fi afectate de uzura.

In situatia in care inlocuiesti aceasta piesa, produsul pe care ti-l prezentam se va dovedi alegerea ideala pentru utilajul tau. Vezi mai jos specificatiile tehnice.

Intreaba-ne pentru a afla!
Contacteaza-ne in acele situatii in care nu stii sa identifici care este piesa de care utilajul tau are nevoie, pentru ca am infiintat un serviciu gratuit de consultanta pentru tine si utilajele tale. De ce? Pentru ca a identifica corect de ce are nevoie un utilaj pentru o functionare optima, este cateodata o adevarata provocare si atunci cand esti profesionist.

Asadar, cand nu stii, ne contactezi, ne spui cateva informatii despre utilajul tau si noi iti spunem in ce masura piesa de schimb este compatibila cu utilajul tau.

Serviciul nostru de consultanta este gratuit! Excelenta veste, nu-i asa?!

Cap de bara complet pentru tractor Valmet 6250 are garantie pentru defectiunile din fabricatie, valabila 12 luni de zile de la data cumpararii.

Certificatul de garantie si factura le vei gasi in colet.

Alege piesele noastre pentru ca sunt piese de calitate, rezistente!

Ne dorim sa fim mereu rapizi pentru tine! Astfel, produsul de care ai nevoie ti-l trimitem in 24 de ore, oriunde in tara.

Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site sau completeaza o cerere!

Spune ”nu” tentatiei de a improviza! De ce? Pentru ca improvizatiile te vor costa si timp si bani! Si te mai pot costa chiar siguranta ta!

Apeleaza la specialistii din ateliere pentru un montaj corect.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte.

Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu, vorbeste cu noi!

Specificatii tehnice

Capul de bara este format din:

-bieleta de directie
-piulita de reglaj
-capat de bara.
Se livreaza doar ca ansamblu complet. Pentru o reparatie de durata, recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.

Toate componentele sunt noi, originale Carraro. Sunt alegerea ideala pentru utilajul tau, pentru ca au rezistenta crescuta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara.

Dimensiunile sunt:

-260 mm capatul de bara
-210 mm bieleta de directie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura