Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru incarcator telescopic Gehl 1083

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Gehl 1083
Cod produs
6DHGTCVP-C-IA
Out Of stock
Descriere
Ne ocupam de vanzarea pieselor de schimb de calitate superioara si le aducem la un pret accesibil tuturor! Iti recomandam cu incredere aceasta pompa de ulei Gehl 1083 ale carei beneficii depasesc costurile. Este o productie echivalenta modelului original si asigura compatibilitatea cu modelul incarcatorului telescopic. Produsa in Europa, noi o importam pentru ca specialistii ne-au confirmat ca reprezinta varianta la care din ce in ce mai multi apeleaza atunci cand sunt nevoiti sa schimbe pompa de ulei a utilajului. Comanda si descopera-i calitatile excelente!

ACN Piese Utilaje este specializata in service, mentenanta si reparatii utilaje grele, completand gama serviciilor sale de comercializare a pieselor de schimb de uzura si consumabile. Dispunem de o echipa formata din oameni competenti, cu o pregatire superioara si multi ani de experienta in domeniu, oferind, astfel, servicii complete. Nu intarzia sa ne contactezi si, in cadrul serviciul gratuit de consultanta tehnica gratuit, vei afla multe informatii utile!

Pompa de ulei Gehl 1083 - la un pret de exceptie pe care nu il poti rata!

Componentele motorului sunt mecanice, miscarea relativa dintre acestea se realizeaza pe baza de frecare. De aceea, pentru reducerea fortei pe suprafata de contact se creeaza o pelicula de ulei cu rol de lubrifiant, dar si pentru a contribui la evacuarea caldurii. Pompa de ulei este parte a sistemului de ungere dintr-un motor termic impreuna cu rezervorul de ulei, filtrul de ulei si conductele. O lubrifiere incorecta va duce la cresterea rezistentei si la frictiuni la nivelul componentelor motorului, ducand la calarea motorului in timpul rularii.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Viziteaza-ne la sediul nostru din apropiere de Bucuresti daca doresti sa ridici acum aceasta pompa! De asemenea, ne poti oferi detaliile locatiei in care ai nevoie de ea iar noi trimitem pompa de ulei Gehl 1083 prin curier rapid, tu avand posibilitatea de a deschide coletul inainte de a efectua plata ramburs.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori pot monta pompa de ulei pentru incarcator telescopic Gehl 1083 sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura