Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru tractor Claas Ares 630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 630
Cod produs
TX537V0D-C-AC
Out Of stock
Descriere
Detinem o gama larga de piese pentru utilaje, precum acest cap de bara complet Claas Ares 630. Acest produs este perfect pentru utilajul tau, deoarece este un produs original, fabricat la standardele impuse de Carraro. Alegandu-l, iti asiguri o reparatie de durata si o exploatare eficienta si in siguranta a utilajului.
Daca vrei alte detalii despre acest produs sau confirmarea identificarii corecte a piesei de schimb necesare, vorbeste cu noi! Avem in depozitul nostru un intreg univers al pieselor de schimb care este la dispozitia ta.

Cap de bara complet Claas Ares 630 - o piesa de schimb de o calitate exceptionala!
Piesa de schimb pe care ti-o prezentam este o piesa originala Carraro, fabricata din metal tratat pentru a avea o rezistenta ridicata impotriva factorilor externi si uzurii.

Capul de bara are rolul de a conecta cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor. Impuritatile pot patrunde prin zona avariata a mansonului de cauciuc, iar uzura poate ajunge la articulatia sferica si la capatul de bara sau articulatiile bieletei.

Asadar, alege produsul nostru cand inlocuiesti aceasta piesa. De ce? Pentru ca piesa de schimb prezentata este foarte rezistenta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara.

Daca vrei sa ai o reparatie de durata, iti recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.

Avem o veste pentru tine: identificarea piesei de schimb a devenit foarte usoara, pentru ca ne ai alaturi de tine!
Nu esti foarte sigur care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie?! Nu stii daca ai identificat-o corect?! Vorbeste cu noi! Avem un serviciu dedicat situatiilor de acest tip.

Cine te ajuta? Colegii nostri de la departamentul de Identificari! Consultanta lor este gratuita. Nu ezita si contacteaza-i cu incredere! Le spui ce nu stii, le dai cateva informatii despre utilajul tau (modelul utilajului, seria etc.), iar ei te ajuta cu identificarea piesei de schimb.

Stim ca identificarea unei piese de schimb de care un utilaj are nevoie poate ridica probleme si specialistilor. De aceea, ne ai alaturi in toate acele momente in care… nu esti foarte sigur de raspuns! Nu-ti mai irosi timpul si energia cautand, ci vorbeste cu noi pentru o identificare usoara a piesei de schimb de care utilajul tau are nevoie. Suntem aici!

Pentru a beneficia fara griji de acest cap de bara, iti oferim garantie valabila 12 luni de zile, pentru defectele din fabricatie.

Certificatul de garantie si factura pentru acest cap de bara complet pentru tractor Claas Ares 630 le vei gasi in colet.

Suntem rapizi pentru tine! Mereu! Pentru ca intelegem ca piesa de schimb trebuie sa ajunga repede la tine, iti trimitem produsul de care ai nevoie in 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde esti tu.

Completeaza o cerere on-line sau contacteaza-ne la numerele de telefon pe care le avem afisate pe site pentru a stabili detaliile comenzii tale!

Comanda o poti ridica si personal de la depozitul nostru. Alege modalitatea care iti convine cel mai bine!

Un montaj corect al pieselor de schimb le prelungeste durata de utilizare si este premisa functionarii optime a utilajului tau. Asadar, nu improviza si solicita asistenta specialistilor din ateliere pentru un montaj efectuat corect.

Daca nu cunosti specialisti, ne poti contacta cu incredere. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Avem mecanici colaboratori care remediaza sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Contacteaza-ne pentru informatii suplimentare!

Specificatii tehnice

Capul de bara este compus din:

-bieleta de directie (210 mm)
-piulita de reglaj
-capat de bara (260 mm).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura