Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor incarcator telescopic JCB 270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 270
Cod produs
CB073NXJ-C-BT
Out Of stock
Descriere
Fiecare utilaj de marca merita sa fie intretinut ca atare. Pe masura ce anumite piese se degradeaza datorita uzului excesiv, echipamentul tau nu mai functioneaza la capacitate maxima. Incetul cu incetul, munca devine tot mai solicitanta si stresanta, pana cand componentele imbatranite cedeaza complet. Asa ramai cu un incarcator telescopic nefunctional. Poti evita aceasta situatie neplacuta daca alegi sa inlocuiesti piesele vechi la timp! Stim ca ai nevoie de piese de foarte buna calitate, la un pret accesibil, de aceea punem la vanzare acest electromotor JCB 270 pentru incarcator telescopic. Piesa este fabricata in Polonia si satisface pe deplin exigentele clientilor.

Fiindca alegi sa colaborezi cu noi, vrem sa iti facem viata cat mai usoara. Astfel, dupa ce plasezi comanda, colegii nostri din depozit iti vor pregati coletul cat mai repede. Ulterior, el este inmanat curierului, care il va livra oriunde ai nevoie in tara, in aproximativ 24 de ore.

Un astfel de electromotor JCB 270 este o piesa pe care te poti baza!
Nu exista lucruri imposibile astazi. Orice fel de problema, mai ales in business-ul tau, gaseste o rezolvare. Nu ai nevoie decat de un singur lucru - informatia corecta. Daca utilajul tau s-a defectat, poti fi sigur ca undeva in lume exista deja solutia la problema ta. Si nu departe, chiar langa tine. La un apel telefonic distanta. Nu trebuie decat sa ne suni si obtii si informatia si solutia la problema. Adica piesa de schimb care iti trebuie.

Piesa de schimb potrivita face diferenta dintre un randament acceptabil si unul admirabil
Daca te-ai decis, poti plasa o comanda direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre colegii nostri. Pentru informatii suplimentare, despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, angajatii nostri iti stau la dispozitie si iti pot oferi consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie!

Piesa este pusa la vanzare cu posibilitatea de livrare imediata, in orice localitate din tara. La primirea coletului este recomandata verificarea piesei inainte de achitarea rambursului, pentru a nu exista nemultumiri in colaborarea noastra.
Poti ridica acest electromotor JCB 270 comandat si de la sediul firmei, din apropiere de Bucuresti.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Putere: 2.8 kW
Voltaj: 12V
Bendix cu 10 dinti
Prindere in 3 puncte
Rotirea in sensul acelor de ceas

Codul piesei: CB073NXJ-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura