Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 8017

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8017
Cod produs
PHWXJLKM-RE
Out Of stock
Descriere
Dintr-o gama larga si diversa de pompe de alimentare, va oferim si o astfel de pompa alimentare miniexcavator JCB 8017 puternica si performanta! Este o piesa de calitate superioara, turnata si asamblata in Uniunea Europeana, cu garnituri de foarte buna calitate. De asemenea, o puteti comanda oricand, direct pe site-ul firmei sau telefonic, avand stocul permanent disponibil. O puteti achizitiona imediat, la un pret avantajos!

Pompa alimentare miniexcavator JCB 8017 - calitatea face diferenta! Investeste in viitorul utilajului tau!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii cu privire la produs sau la serviciile oferite de firma noastra, nu ezitati sa ne contactati. Unul dintre angajatii firmei va poate ajuta, va ofera consultanta tehnica gratuita, ca sa alegeti cu usurinta componente potrivite utilajului dumneavoastra. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale! Nu ezita sa ne contactezi atunci cand simti ca este necesar!

O asemenea pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 8017 beneficiaza de garantie valabila 12 luni de zile. Aceasta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica! Stai fara grija!

Aceasta pompa alimentare miniexcavator JCB 8017 comandata o puteti ridica si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Livrarea se face prin curier rapid, indiferent de locatia dorita, si pentru a avea o colaborare de durata, va recomandam sa verificati piesa inainte de a efectua plata ramburs.

Daca aveti nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul dumneavoastra necesita interventia unor specialisti, puteti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Are prinderea in 4 suruburi, avand distanta intre ele de 43mm si 14mm, si este actionata mecanic cu membrana.

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici puteti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura