Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
OY57AQU1-C-BT
Out Of stock
Descriere
Garnitura de chiuloasa este o componenta esentiala in buna functionare a motorului, de aceea este bine sa o inlocuiesti cu o piesa de calitate. Iti recomandam aceasta garnitura de chiuloasa JCB 4CX care este fabricata in Polonia si comercializata de noi la un pret foarte bun.
Materialele folosite pentru fabricarea piesei sunt de calitate superioara, de aceea consideram ca este cea mai buna alegere pentru a inlocui fara probleme piesa originala.

Garnitura de chiuloasa JCB 4CX - fiabilitate la cel mai bun pret
Sa oferim clientilor nostri suportul real la munca si sa le urmarim interesele, acestea sunt primele noastre obiective. Principiile noastre sunt fixate foarte bine in atitudinea cu care primim solicitari! Orice muncitor care conduce utilaje isi poate gasi, alaturi de noi, metodele perfecte de remediu si noi viziuni asupra activitatii de productie! Depozitul nostru este super bine dotat si isi deschide portile in fata tuturor celor care cauta performanta!

Fara retineri! Noi avem raspunsul la orice intrebare
Poti plasa o comanda foarte simplu, direct pe site sau telefonic. Iti stam la dispozitie pentru orice intrebari sau comenzi. Personalul calificat al firmei iti ofera consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza din oferta noastra.

Contacteaza fara rezerve pe unul dintre consilierii nostri tehnici pentru a-i mentiona locatia unde iti vom expedia garnitura de chiuloasa JCB 4CX prin curier. Plata se poate achita la primirea pachetului, dupa verificarea piesei.
De asemenea, daca doresti sa ridici piesa comandata personal, te asteptam la sediul firmei noastre din apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Compatibilitate: produsul din oferta se poate monta si pe buldoexcavator JCB 4CN si JCB 4C. Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.

Garnitura de chiuloasa este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief, care asigura o etansare optima, iar montajul ei este usor de realizat si nu necesita achizitionarea altor materiale.

Codul piesei este: OY57AQU1-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura