Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 528

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 528
Cod produs
SLDRZV41-C-IA
Out Of stock
Descriere
Expertii nostri tehnici iti recomanda cu incredere acesta pompa de alimentare JCB 528 pe care o poti vedea in imagini. Stocul pentru piesele de calitate il mentinem permanent disponibil, de aceea poti comanda oricand aceasta componenta. Sa-ti dam cateva detalii despre ea: este eficienta, performanta, fiabila! Pompa de alimentare mecanica este fabricata in Europa si este actionata de axul cu came printr-o tija. Piesa vine insotita de certificat de garantie si se livreaza foarte repede! Cere oferta si bucura-te sa vezi pretul accesibil la care o comercializam.

Stim ca vrei sa fii sigur ca ai facut o reparatie de durata! Atunci, schimba filtrul de motorina odata cu pompa! Avem oferte convenabile si la filtrele de motorina. Consultantii nostri iti pot prezenta ofertele si vor face una comuna pentru achizitionarea mult mai avantajoasa a celor doua componente! Este important sa stii ca nu avem doar piese, ci poti apela si pentru montarea componentelor comandate. Iar daca iti doresti performanta pe termen lung, nu uita ca un serviciu de mentenanta profesionist este esential pentru bunul mers al activitatii pe care o desfasori.

Pompa de alimentare JCB 528 - profita de un pret foarte avantajos!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 528 este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Serviciul de curierat ne ajuta sa iti punem la dispozitie pompa de alimentare JCB 528 in cel mai scurt timp, indiferent de localitate. Plata ramburs se poate achita si dupa deschiderea coletului, pentru a avea siguranta unei piese ajunsa la tine fara probleme. Poti sa ridici pompa comandata si de la sediul firmei.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu 3 suruburi, cu distanta intre centrele gaurilor de 45mm.
Admisia de 3/8’’
Iesirea de 5/16’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura