Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426
Cod produs
SRGOX0H4-M-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare Caterpillar 426 este fabricata pe teritoriul Uniunii Europene. In componenta sa se regasesc materiale de inalta calitate. Iar producatorul sau ne asigura de perfecta compatibilitate cu buldoexcavatorul tau. Primesti certificat de garantie, iar garnitura de etansare este inclusa gratuit in pachet. Calitatea si eficienta acesteia vor contribui la cresterea performantei utilajului. Se monteaza aceasta pompa de motorina si pe modelele de buldoexcavator Caterpillar 426B si Caterpillar 426C.

Daca nu esti convins ca acest model de pompa este cel potrivit buldoexcavatorului tau, nu te agita! Exista posibilitatea sa accesezi consultanta tehnica. Acest serviciu este gratuit si special conceput sa-i ajute pe clienti sa-si gaseasca rapid produsul dorit. Printre alte servicii de top pe care ti le punem la dispozitie, la noi ai optiunea de a solicita ajutorul unui service mobil care sa depaneze utilajul exact la punctul tau de lucru sau in locul in care ai ramas cu el imobilizat. Trebuie doar sa ne suni, indiferent de problema tehnica, avem solutii mereu.

Pompa de alimentare Caterpillar 426 - solutia tehnica optima!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantia oferita pentru aceasta pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 426 este valabila 1 an de la data livrarii. Factura si certificatul de garantie le veti avea in colet.

Pompa de alimentare Caterpillar 426 este disponibila la sediul firmei, de unde poate fi ridicata personal, sau poate fi livrata oriunde in tara, prin curierat rapid. Coletul poate fi verificat la receptionarea acestuia, urmand a se efectua plata ulterior constatarii conformitatii produsului.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare,ia legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura