Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga pentru buldoexcavator Fermec 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 880
Cod produs
HMCFPKJW-C-CD
Out Of stock
Descriere
De cate ori te-ai gandit la o piesa de calitate superioara insa nu ai indraznit sa o achizitionezi? Te gandeai ca nu e totusi pentru tine. Dar sa stii ca nu e asa! Meriti mai mult, meriti mai bine! Meriti compania componentelor de top. Prin urmare, noi iti propunem aceasta planetara lunga Fermec 880 - o piesa perfecta pentru buldoexcavatorul tau.   Ai numai de castigat daca alegi sa profiti de oferta noastra - iti oferim o piesa originala Carraro, imediat, la un pret de nerefuzat.

De ce sa incerci prin constrangere sa iti faci utilajul sa functioneze la capacitate maxima cand ai putea sa il faci sa functioneze in mod firesc la capacitate optima?! Renunta la improvizatii si cauta sa mergi la sigur. Investeste nu in piese mediocre, ci in unele de calitate superioara. Poti incepe chiar cu aceasta componenta originala Carraro!

Planetara lunga Fermec 880  - componenta din topul componentelor de top!

Pentru ca experienta e intotdeauna graitoare, aceasta ne invata felurite lucruri. Spre exemplu, ne-a invatat ca odata cu planetara lunga, este de preferat sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara.

Departamentul de sfaturi este la un apel distanta!

Ei bine, da! Avem un intreg departament care e specializat in a oferi sfaturi si recomandari. Insa nu orice fel, ci doar bazate pe informatii obiective si pertinente. Asa ca ori de cate ori esti in dubii, sa stii ca poti apela cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta. Colegii nostri iti vot oferi solutii la toate problemele ce tin de utilajul tau!

O asemenea  planetara lunga pentru buldoexcavator Fermec 880 se bucura si te bucura cu o garantie valabila 6 luni. Fii fara de grija, calitatea-i la ea acasa in aceasta piesa!

Aceasta planetara lunga Fermec 880 se poate livra oriunde in tara, prin curier rapid. Daca preferi ridicarea personala, sa stii ca te asteptam  cu drag la depozitul nostru.

Iti vei putea programa la noi si montajul piesei, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara.  Ne-am dorit sa beneficiezi de servicii tehnice de calitate garantata, astfel incat piesele de schimb achizitionate de la noi sa redea functionalitatea utilajului in cele mai bune conditii.

Specificatii tehnice

Piesa se poate livra ca ansamblu planetara complet (capul de planetara, homocinetica si 2 cruci de planetara) sau individual, asa cum apare in imagini.

Lungime fara furca: 685mm
Lungime totala: 720mm
Diametru capat spre diferential: 30mm
Diametru la iesirea din punte: 40mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura