Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga pentru buldoexcavator Terex TX860B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
A4X1FJ9W-C-CD
Out Of stock
Descriere
E firesc ca piesele din cadrul angrenajul utilajului sa se defecteze. Insa e deosebit de important ce componente vei pune in locul acestora. Noi iti recomandam aceasta planetara lunga Terex TX860B - o piesa originala Carraro, ce va veni numaidecat in ajutorul buldoexcavatorului tau. In plus, este o piesa extrem de calitativa si durabila, iar de la noi o poti achizitiona la un pret excelent. Ai toate ingredientele pentru o alegere inspirata!
Iti recomandam sa nu crezi ca procesul de inlocuire a pieselor uzate reprezinta un fleac. Te sfatuim, de asemenea, sa acorzi importanta calitatii. Nu-i totuna ce piesa urmeaza sa achizitionezi. Detaliile, fie ele cat te mici, fac diferenta, uneori conteaza mai mult decat crezi. Alege numai tovarasia pieselor de top!

Planetara lunga Terex TX860B  - componenta originala ce va tine grijile departe!

Odata cu planetara lunga, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara. Daca pastilele crucilor de planetara sunt deteriorate, iti propunem sa schimbi si crucile de planetara, pentru a beneficia de o reparatie completa si de durata.

Lasa dubiile deoparte. Iti oferim piesa perfecta pentru utilajul tau!

Pentru o identificare corecta a pieselor pe care le vrei, poti apela la unul dintre consilierii nostri tehnici. Vei beneficia si de consultanta tehnica gratuita, ca sa faci cele mai bune alegeri! Asa ca nu sta cu grija ca nu-i componenta potrivita. Mai bine ia-ti masuri de precauti si contacteaza-ne. Astfel vei fi sigur ca-i potrivirea perfecta!

O asemenea  planetara lunga pentru buldoexcavator Terex TX860B se bucura si te bucura cu o garantie valabila 6 luni. Fii fara de grija, calitatea-i la ea acasa in aceasta piesa!

Aceasta planetara lunga Terex TX860B va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid.  Pentru a ridica personal produsul comandat,  te asteptam  pe la depozitul nostru. Ne-ar placea sa te cunoastem!

Montajul este cheia in viata unei componente. Oricat de calitativa ar fi, daca nu este instalata corespunzator totul e in van. Asa ca atunci cand inlocuiesti o piesa uzata alege doar serviciile atelierelor de specialitate!

Specificatii tehnice

Piesa se poate livra ca ansamblu planetara complet (capul de planetara, homocinetica si 2 cruci de planetara) sau individual, asa cum apare in imagini.

Lungime fara furca: 685mm
Lungime totala: 720mm
Diametru capat spre diferential: 30mm
Diametru la iesirea din punte: 40mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura