Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Carraro 48.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Carraro 48.2
Cod produs
AKZU2N13-RE
Out Of stock
Descriere
Daca trebuie sa inlocuiti pompa defecta a utilajului, va recomandam aceasta pompa alimentare tractor Carraro 48.2 originala si fara compromisuri. Este fabricata in Europa din materiale de calitate, rezultand o piesa echivalenta originalului.

Ai nevoie de o asemenea pompa alimentare tractor Carraro 48.2 pentru utilajul pe care il detii! Alege calitatea!

Pretul de achizitie este foarte avantajos si include si garnitura.

Mai multe detalii despre aceasta piesa va putem transmite telefonic sau online. Veti beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea unuia dintre angajatii nostri si de asistenta in plasarea comenzii. Va acordam tot sprijinul de care aveti nevoie pentru a face cele mai potrivite alegeri de piese de schimb pentru utilajul dumneavoastra!

Aceasta pompa alimentare tractor Carraro 482 este adaugata in colet impreuna cu certificatul de garantie valabil un an. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Stocul este permanent disponibil si va asteptam la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului, daca doriti sa achizitionati aceasta pompa alimentare tractor Carraro 48.2 imediat. Contacteaza-ne telefonic sau completeaza cererea de pe site-ul nostru!
Coletul se livreaza in scurt timp oriunde este nevoie, iar plata ramburs se poate achita dupa ce se deschide pachetul.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul dumneavoastra necesita interventia unor specialisti, puteti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Se prinde de blocul motor in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului este de 27mm.

Puteti verifica daca se potriveste utilajului dumneavoastra daca apelati la unul dintre consultantii nsotri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura