Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator Fermec 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 820
Cod produs
GKOC8E59-C-AC
Out Of stock
Descriere
Alege din oferta noastra piese de calitate si nu vei fi dezamagit! Cap de bara complet Fermec 820 este un astfel de produs, recomandat cu incredere deoarece este o piesa originala Carraro, de foarte buna calitate, oferind eficienta maxima in lucru.

Calitatea productiei Carraro va ajuta sa faceti diferenta atunci cand alegeti piese de schimb pentru utilaj. Inlocuind piesele defecte cu piese originale, va asigurati o reparatie de durata si o exploatare eficienta si in siguranta a utilajului.

Cap de bara complet Fermec 820 - o piesa de schimb rezistenta!
Piesa de schimb pe care ti-o prezentam are rolul de a conecta cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor. Cand mansonul de cauciuc se deterioreaza, impuritatile patrund prin zona afectata, ceea ce duce la uzarea articulatiei sferice si a capatului de bara sau a articulatiilor bieletei.

Astfel, cand inlocuiesti aceasta piesa, iti sugeram sa alegi produsul pe care ti-l prezentam. Dupa cum spuneam, acesta este unul original Carraro, fiind realizat de compania cu acelasi nume, ce are o adevarata traditie in domeniul transmisiilor utilaje.

Piesa de schimb este una rezistenta, intrucat la realizarea acesteia s-a folosit un metal tratat. Acest material ii confera rezistenta impotriva uzurii si factorilor externi. Piesa are o rezistenta crescuta la uzura si socuri, articulatiile sferice fiind de calitate superioara. Toate aceste caracteristici fac din aceasta piesa de schimb alegerea ideala pentru utilajul tau!

Pentru o reparatie de durata, iti recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.

Intampini dificultati la identificarea pieselor de schimb pentru utilajele tale? Vorbeste cu noi!
Vrem sa eliminam momentele in care intampini dificultati la identificarea pieselor de schimb pentru utilajele tale! Astfel ca… am infiintat un serviciu gratuit de consultanta! Prin intermediul lui, noi iti acordam consultanta pentru a recunoaste care sunt piesele de schimb necesare utilajului tau.

Cum poti beneficia de acest serviciu de identificare? Foarte simplu: ne contactezi si ne dai cateva date sau informatii despre utilajul tau. Apoi, colegii nostri de la departamentul Identificari, te ajuta sa identifici piesa de schimb! Simplu si eficient! Vorbeste cu noi!

Produsele noastre sunt produse de calitate. Astfel, acestea au certificate de garantie. Perioada de garantie pentru acest cap de bara complet pentru buldoexcavator Fermec 820 este de 1 an. Garantia este pentru defectele din fabricatie.
Certificatul de garantie si factura le vei gasi in colet.

Pregatim fiecare comanda cat mai repede posibil, pentru ca stim bine faptul ca utilajele clientilor nostri au nevoie cat mai repede de piesele de schimb solicitate! Astfel, iti trimitem piesa de schimb oriunde in tara, acolo unde esti tu, in 24 de ore. Ne miscam foarte repede! Vei vedea!

Ce trebuie sa faci pentru ca piesa de schimb necesara sa ajunga la tine in cel mai scurt timp? Poti completa formularul de pe site sau ne poti contacta la numerele de telefon afisate pe pagina noastra de internet! Daca optezi pentru a ridica personal piesa comandata, te asteptam la depozitul nostru.

In etapa montajului, este important ca piesele de schimb sa fie montate corect. Asadar, pentru un montaj corect al acestora, iti recomandam sa alegi serviciile celor care au experienta si sunt autorizati. Daca vei proceda in acest mod, vei prelungi durata de utilizare a pieselor de schimb.

Daca ai nevoie de un mecanic care sa monteze piesa corect, contacteaza-ne si iti vom face legatura cu cel cu care colaboram si este in apropierea ta. Tot la el poti programa si alte reparatii necesare, indiferent de complexitatea lor. Ne poti contacta ulterior chiar si pentru reviziile periodice ale utilajului tau sau pentru reconditionari complete!

Specificatii tehnice

Capul de bara se livreaza doar ca ansamblu complet, format din:

-bieleta de directie (210mm),
-piulita de reglaj si
-capatul de bara (260mm).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura