Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga pentru buldoexcavator Fermec 980

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 980
Cod produs
LCV7EZWJ-C-CD
Out Of stock
Descriere
Ce te faci cand trebuie sa inlocuiesti o piesa uzata? Achizitionezi una mai buna decat cea precedenta! Ce te faci cand nu stii unde sa gasesti asa ceva? Ne intrebi pe noi! Ce te faci cand nu stii care piesa e potrivita pentru utilajul tau? Ne intrebi pe noi. Si, fara sa ne intrebi, iti recomandam aceasta planetara lunga  Fermec 980 menita pentru buldoexcavatorul tau. Este o piesa de calitate superioara, originala Carraro.   Alege sa profiti de oferta noastra si vei primi o piesa originala Carraro, la un pret excelent.
Cine nutreste mila fata de piesele indoielnice e lipsit de mila fata de propriul utilaj. Si cum ar putea fi altfel cand piesele slabe nu incurajeaza utilajul sa functioneze optim, ci ii ingreuneaza mersul? Si cum sa nu iti fie mai tare mila de utilaj decat de piesele slabe? Acestea sunt inselatoare si pot parea deosebit de atractive in prima faza. Insa odata ce le descoperi adevarata fata iti vei fi dorit sa nu fi apelat niciodata la ele. Noi iti punem la dispozitie numai componente de inalta calitate! Alege-le cu incredere!

Planetara lunga Fermec 980  - componenta din topul componentelor de top!
Pentru ca experienta e intotdeauna graitoare, aceasta ne invata felurite lucruri. Spre exemplu, ne-a invatat ca odata cu planetara lunga, este de preferat sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara.

Departamentul de sfaturi este la un apel distanta!

Ei bine, da! Avem un intreg departament care e specializat in a oferi sfaturi si recomandari. Insa nu orice fel, ci doar bazate pe informatii obiective si pertinente. Asa ca ori de cate ori esti in dubii, sa stii ca poti apela cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta. Colegii nostri iti vot oferi solutii la toate problemele ce tin de utilajul tau!

O asemenea  planetara lunga pentru buldoexcavator Fermec 980 se bucura si te bucura cu o garantie valabila 6 luni. Fii fara de grija, calitatea-i la ea acasa in aceasta piesa!

Aceasta planetara lunga Fermec 980 se poate livra oriunde in tara, prin curier rapid. Daca preferi ridicarea personala, sa stii ca te asteptam  cu drag la depozitul nostru.

Iti vei putea programa la noi si montajul piesei, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara.  Ne-am dorit sa beneficiezi de servicii tehnice de calitate garantata, astfel incat piesele de schimb achizitionate de la noi sa redea functionalitatea utilajului in cele mai bune conditii.

Specificatii tehnice

Piesa se poate livra ca ansamblu planetara complet (capul de planetara, homocinetica si 2 cruci de planetara) sau individual, asa cum apare in imagini.

Lungime fara furca: 685mm
Lungime totala: 720mm
Diametru capat spre diferential: 30mm
Diametru la iesirea din punte: 40mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura