Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru generator JCB G120QX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G120QX
Cod produs
1QY62XKL-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare JCB G120QX se fabrica in Europa din materiale de calitate superioara. Piesa rezultata reprezinta cea mai buna varianta de inlocuire a modelului original. Piesele aftermarket din ofertele noastre sunt atent selectionate, astfel incat sa ai eficienta, calitate, certificat de garantie si compatibilitate asigurata. Pompa de alimentare mecanica este actionata de axul cu came printr-o tija. O poti monta si in cazul in care detii un generator JCB G120X. Haide, suna chiar acum! Te asteptam cu o oferta de pret incredibil de buna!

Iti facem o recomandare, schimba si filtrul de combustibil cand faci inlocuirea. Reparatia va fi una care va dura, iar noi avem ambele repere necesare pe stoc! Vei primi o oferta personalizata si foarte avantajoasa! Apeleaza-ne si iti vom oferi toate informatiile necesare. Ca o faci telefonic sau online, vei primi consultanta tehnica gratuita. Ai tot sprijinul nostru ca sa faci cele mai potrivite alegeri de piese de schimb pentru generatorul tau. Cu piesele bune, montate corect, nu vei da gres niciodata!

Pompa de alimentare JCB G120QX - si iti continui nestingherit activitatea!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Producatorul european ofera garantie 1 an de la achizitionarea pompei. Certificatul de garantie si factura le vei avea in colet alaturi de pompa de alimentare pentru generator JCB G120QX comandata.

Putem livra pompa de alimentare JCB G120QX oricand, avand stocul mereu actualizat pentru aceasta piesa, iar transportul este disponibil in orice localitate din tara. Dorim sa avem o colaborare placuta si de durata, de aceea trimitem piesa prin curier rapid si iti oferim posibilitatea de a verifica coletul inainte de a se face plata. Poti ridica piesa comandata si direct de la sediul nostru.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu 3 suruburi, cu distanta intre centrele gaurilor de 45mm.
Admisia de 3/8’’
Iesirea de 5/16’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura