Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare John Deere AM876265

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere AM876265
Cod produs
UBV29YO0-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare John Deere AM876265 este fabricata in Europa din materiale de calitate, pentru a inlocui piesa originala cu succes, dar la un pret mult mai bun.
Piesa de schimb pe care ti-o recomandam prezinta eficienta sporita, iar expedierea ei, dupa ce o comanzi, va fi de indata, pentru ca stocul pentru aceasta pompa este permanent disponibil. Daca ai intrebari despre aceasta piesa sau oricare alta piesa din oferta noastra, suna-ne cu incredere! Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita si de asistenta in plasarea comenzii, ca sa alegi cu usurinta dintre multele posibilitati de piese de schimb ofertate. Nu ezita si apeleaza cu incredere la personalul calificat al firmei, telefonic sau online! Iti facem legatura si cu partenerul nostru, mecanic cu atelier mobil din zona ta pentru ajutor la montaj, daca ai nevoie!
Pompa electrica alimentare John Deere AM876265 da viata motorului tau!
Atunci cand pompa de alimentare trimite combustibilul din rezervor catre motor cu sincope semnele de avarie sunt evidente: motorul porneste greu sau deloc, acceleratia nu mai functioneaza, se aud zgomote ciudate, sau ramai in pana de combustibil cu rezervorul plin. Iti recomandam aceasta varianta alternativa de succes! Montata profesionist, ea te va scapa pentru multa vreme de problemele cu alimentarea motorului!
Intreaba-ne la telefon! Gratis!
Hai sa vedem: ti s-a intamplat sa ramai in pana si sa nu stii de unde s-o apuci? Sau sa stii care e defectiunea si sa nu stii ce piesa o rezolva? Suna si intreaba-i pe consultantii nostri, ei au toate raspunsurile!
Pompa electrica de alimentare John Deere AM876265 are garantie 1 an. Certificatul de garantie si factura vor veni in colet. Curierul va astepta sa verifici continutul pachetului si abia apoi va trebui sa achiti costul.
Pompa electrica alimentare John Deere AM876265 se afla acum in  depozitul nostru de langa Bucuresti, poti veni sa o iei. Daca o comanzi, ea pleaca in aceeasi zi din depozit si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore!
Avem mecanici-parteneri in diferite zone ale tarii pentru a-ti oferi solutii si la problemele tehnice aparute la motor sau orice alta componenta esentiala a utilajului. Interventia lor o poti solicita direct la punctul tau de lucru, indiferent de complexitatea reparatiilor necesare. Pe deasupra, ei efectueaza montajul piesei pentru a nu avea probleme pe parcursul exploatarii. Contacteaza-ne si iti facem legatura cu cel mai bun mecanic din zona ta de lucru, dupa ce iti oferim mai multe detalii despre acest serviciu!
Specificatii tehnice
• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura