Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru tractor Valtra 8200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 8200
Cod produs
2VAYNHDM-C-AC
Out Of stock
Descriere
Stii expresia: ”Calitatea inainte de toate”?! Cu piesele originale Carraro, nu trebuie sa-ti faci probleme la capitolul ”Calitate”, pentru ca iti vor asigura o reparatie de durata si o exploatare eficienta si in siguranta a utilajului.
Achizitioneaza acest cap de bara complet Valtra 8200 pentru dotarea tractorului tau cu o piesa de cea mai buna calitate. Capul de bara se livreaza doar ca ansamblu complet.
Ai nevoie si de alte piese de schimb?! Sa stii ca suntem alaturi de tine in activitate ta. Pe santier sau pe camp sau chiar in padure, noi stim sa te sustinem cand o defectiune sau o imobilizare a pus stapanire pe utilajele tale. Suntem tot mai multi si mereu pregatiti. Vorbeste cu noi pentru ca avem solutii tehnice adecvate situatiilor cu care te confrunti.

Cap de bara complet Valtra 8200 - avem piese de schimb de cea mai buna calitate!
Stim ca stii, dar vrem sa-ti readucem aminte ca… rolul pe care il are capul de bara este acela de a conecta cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor. Nu este deloc de mirare ca articulatia sferica se poate uza atunci cand impuritatile patrund prin zona avariata a mansonului de cauciuc. Si articulatiei sferice i se pot alatura capatul de bara sau articulatiile bieletei, intrucat uzura poate ajunge si la ele.
Insa nu te ingrijora cand ai de inlocuit aceasta piesa! Noi suntem aici, iar produsul nostru este alegerea potrivita pentru utilajul tau. De ce? Pentru ca este realizat dintr-un metal tratat, articulatiile sferice fiind de calitate superioara, astfel ca va fi foarte rezistent la uzura si socuri.
Suntem convinsi ca ceea ce iti doresti este o reparatie de durata, motiv pentru care recomandarea noastra este sa schimbi capetele de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.

Identifica cu noi!
Da, pentru ca te sustinem in mod gratuit pe partea de consultanta atunci cand nu stii cum sa identifici piesa de care utilajul tau are nevoie. La departamentul de Identificari avem colegi pregatiti care te pot ajuta.
Contacteaza-i si da-le informatii despre utilajul tau. Apoi, ei te vor ghida pentru a identifica piesa de schimb de care ai nevoie. Sa stii ca, daca este nevoie, au si schite pentru tine si ti le pot trimite! Vei vedea ca avem colegi vrednici!
Vorbeste cu ei si te vei convinge!

Ori de cate ori apare un defect din fabricatie, acest cap de bara complet pentru tractor Valtra 8200 are o garantie de 1 an. Certificatul de garantie si factura ti le trimitem in colet.

Suntem rapizi pentru ca intelegem ca utilajul tau are nevoie de piesa de schimb! Astfel, ne miscam repede pentru ca produsul sa ajunga la tine in 24 de ore, oriunde in tara.
Te invitam sa completezi o cerere on-line sau sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pe site. Dupa ce stabilim detaliile comenzii tale, iti pregatim produsul pentru livrare.
Insa, sa stii ca daca doresti, poti ridica comanda, personal de la depozitul nostru. Te asteptam!

Montajul corect este indispensabil pentru functionareq optima a utilajului tau! Mai mult, montajul corect prelungeste durata de utilizare a pieselor de schimb.
Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru. Pentru informatii si detalii, contacteaza-ne!

Specificatii tehnice

Dimensiunile ansamblului: bieleta de directie (210 mm), piulita de reglaj si capatul de bara (260 mm).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura