Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru tractor Valmet 6200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valmet 6200
Cod produs
0FOZ65ND-C-AC
Out Of stock
Descriere
Calitatea productiei Carraro te ajuta sa faci diferenta atunci cand alegi piese de schimb pentru utilajul tau. Acest cap de bara complet tractor Valmet 6200 din oferta noastra este o piesa originala semnata de cei de la Carraro, companie cu traditie in domeniul pieselor de schimb de calitate.
Capul de bara se livreaza doar ca ansamblu complet.

Inlocuind piesele defecte cu piese originale, iti asiguri o reparatie de durata si o exploatare eficienta si in siguranta a utilajului. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Cap de bara complet tractor Valmet 6200 - un produs realizat dintr-un material rezistent!
Pentru a beneficia de o rezistenta sporita impotriva factorilor externi si a uzurii, piesa este conceputa dintr-un metal tratat. Aceasta piesa de schimb conecteaza cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor.

Impuritatile ce pot patrunde prin zona avariata a mansonului de cauciuc pot uza articulatia sferica. De asemenea, capatul de bara sau articulatiile bieletei pot fi afectate de uzura.

In situatia in care inlocuiesti aceasta piesa, produsul nostru se va dovedi alegerea ideala pentru utilajul tau. Are o rezistenta crescuta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara.

Pentru o reparatie completa, ar fi foarte bine sa schimbi capetele de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan.

Nu stii sa identifici care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie? Intreaba-ne!
Inainte de a plasa comanda, in situatia in care nu esti sigur daca acesta este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie, poti beneficia de consiliere tehnica.

Ce trebuie sa faci? 1. Ii contactezi telefonic pe colegii nostri de la departamentul de Identificari. 2. Le transmiti cateva informatii despre utilajul tau. 3. Ei iti ofera suport pentru a identifica in mod corect piesa de schimb. Daca este necesar, au si schite pe care ti le pun la dispozitie!

Si, da, acest serviciu de consultanta este gratuit! Contacteaza-ne cu incredere.

Acest cap de bara complet pentru tractor Valmet 6200 are garantie pentru defectiunile din fabricatie. Aceasta va ramane valabila timp de 1 an de zile.

Certificatul de garantie si factura le vei gasi in colet.

Fie ca este urgent, fie ca inca… nu arde, noi ne miscam foarte repede! Astfel, piesele noastre de schimb ajung la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.

Daca doresti sa ridici chiar tu piesele, te asteptam la depozitul nostru din comuna Jilava, judetul Ilfov.

Contacteaza-ne si piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie ajung la tine foarte repedeee!

De asemenea, daca preferi, poti sa completezi o cerere pe site!

Un montaj corect, efectuat de specialisti cu experienta ofera piesei de schimb o durata prelungita de utilizare.

Ia legatura cu noi si daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte.

Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, suna la departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Capatul de bara se livreaza ca ansamblu complet, format din: bieleta de directie, piulita de reglaj si capatul de bara, toate noi, originale Carraro, avand urmatoarele dimensiuni:
-Capatul de bara 260mm
-Bieleta 210mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura