Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator Fermec 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 970
Cod produs
RH7ASPTM-C-AC
Out Of stock
Descriere
A gresi este omeneste. Alegerile gresite sunt oportunitati pentru invatare! Daca ai ales produse mai putin rezistente pentru utilajele tale, poti oricand alege diferit. Si poti incepe alegand acest cap de bara complet Fermec 970 - o piesa rezistenta realizata de compania Carraro.
Inlocuind piesele defecte cu piese originale, iti asiguri o reparatie de durata si o exploatare eficienta si in siguranta a utilajului.

Cap de bara complet Fermec 970 - o piesa de schimb noua, originala Carraro!
Piesa de schimb pe care ti-o prezentam are rolul de a conecta cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor. Impuritatile ce pot patrunde prin zona avariata a mansonului de cauciuc pot uza articulatia sferica. Uzura poate ajunge si la capatul de bara sau articulatiile bieletei.

Produsul nostru este fabricat din metal tratat pentru a avea o rezistenta ridicata impotriva factorilor externi si uzurii. Iti sugeram sa alegi produsul nostru atunci cand esti in situatia de a inlocui aceasta piesa, deoarece alegandu-l, ii asiguri utilajului tau o functionare excelenta. Piesa de schimb este foarte rezistenta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara.

Noi recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan, pentru a obtine o reparatie de durata.

Te ajutam sa identifici piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie!
Ai cautat informatii, ai citit articole, ai consultat schite, dar inca nu esti sigur care este piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie?! Opreste-te si vorbeste cu noi!

Colegii nostri de la departamentul de Identificari te ajuta atunci cand vine vorba de a identifica o piesa de schimb. Si… consultanta lor este gratuita!

Asadar, contacteaza-i cu incredere, spune-le ce nu stii, dar si ce stii despre utilajul tau (modelul utilajului, seria etc.), iar ei te ajuta cu identificarea piesei de schimb necesare utilajului.

Vorbeste cu noi pentru a identifica usor piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie!

Acest cap de bara complet pentru buldoexcavator Fermec 970 are o perioada de garantie de 1 an pentru un eventual defect din fabricatie.

Certificatul de garantie si factura le vei gasi in colet.

Atat de bine intelegem ca ai nevoie ca piesa de schimb sa ajunga repede la tine, incat… daca am putea zbura, ti-am aduce in zbor piesa de schimb de care utilajul are nevoie! Pana ne interesam si gasim… aripi pentru a zbura, sa stii ca ne miscam in pas alergator! Iti trimitem produsul de care ai nevoie in 24 de ore, oriunde in tara, acolo unde esti tu.

Contacteaza-ne la numerele de telefon pe care le avem afisate pe site sau completeaza o cerere on-line! Daca doresti, poti veni si ridica comanda, personal de la depozitul nostru. Orice modalitate alegi, noi suntem aici!

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Capul de bara se livreaza ca ansamblu complet, format din: bieleta de directie, piulita de reglaj si capatul de bara. Dimensiunile piesei sunt:

- Capatul de bara 260mm
- Bieleta 210mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura