Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 541

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 541
Cod produs
ADWQT4YC-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare JCB 541 este vedeta incontestabila a ofertelor noastre! Modelul pe care ti-l propunem este fabricat in Europa si este o productie alternativa de inalta calitate. Renumele sau este confirmat si de numarul mare de cereri pentru acest produs pe care le-am avut deja. Pompa de alimentare mecanica este actionata de axul cu came printr-o tija. Producatorul ofera certificat de garantie valabil un an. Iar piesa a fost testata suficient de mult incat sa asigure o lunga functionare dupa montaj. Iti livram piesa imediat ce plasezi comanda!

Probabil stii deja ca atunci cand schimbi pompa, este de preferat sa inlocuiesti si filtrul de motorina. Nu va reprezenta o problema pentru ca avem si aceasta componenta in oferta noastra! Contacteaza-ne cu incredere daca doresti mai multe informatii despre acest produs. Consultantilor nostri le place mult sa comunice, iar daca tema este tehnica si implica utilaje grele, sunt precum pestele in apa! Intreaba-i tot ce-ti trece prin cap, doar sa fie legat de utilaj, caci altfel, nu garantam pentru ce-ar putea sa-ti zica! Glumim! Te asteptam cu mare drag!

Pompa de alimentare JCB 541 - ACN te salveaza cu o piesa buna!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 541 este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare JCB 541 se poate expedia oriunde este nevoie, in cel mai scurt timp. Vrem sa ne stim clientii multumiti, de aceea te rugam sa verifici coletul in momentul primirii, dupa care sa achiti plata ramburs. Poate fi achizitionata imediat de la sediul nostru.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu 3 suruburi, cu distanta intre centrele gaurilor de 45mm.
Admisia de 3/8’’
Iesirea de 5/16’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura