Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet Fermec 6194019M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 6194019M91
Cod produs
YJ06RI5X-C-AC
Out Of stock
Descriere
Inlocuind piesele defecte cu piese originale, iti asiguri o reparatie de durata si o exploatare eficienta si in siguranta a utilajului. Cap de bara complet Fermec 6194019M91 este un produs original Carraro pe care il gasesti in depozitul nostru.

Calitatea productiei Carraro te ajuta sa faci diferenta atunci cand alegi piese de schimb pentru utilajul tau. Daca ai nevoie de acest produs sau ai un necesar tehnic pe care vrei sa-l achizitionezi, vorbeste cu noi! Avem piese de schimb de cea mai buna calitate! Contacteaza-ne.

Cap de bara complet Fermec 6194019M91 - o alegere cu care vei fi pe deplin multumit!
Capetele de bara sunt componente vitale ale sistemului de directie, precum si ale celui de suspensie. Acestea sunt concepute sa functioneze similar articulatiei soldului, iar cand se defecteaza, suspensia slabeste.

Astfel, pentru a beneficia de o reparatie de durata, recomandam schimbarea capetelor de bara in pereche, stanga si dreapta simultan. Evident, cu piese de calitate.

Produsul pe care ti-l prezentam se livreaza ca ansamblu complet, format din: bieleta, piulita de reglare si cap de bara. Aceste piese sunt alegerea ideala pentru utilajul tau, pentru ca au rezistenta crescuta la uzura si socuri, iar articulatiile sferice sunt de calitate superioara.

Alege piese de calitate de fiecare data cand inlocuiesti componente cheie din sistemele utilajelor tale!

Serviciul nostru de consultanta este gratuit! Vorbeste cu noi!
Inainte de a plasa orice comanda, pentru a verifica compatibilitatea piesei care te intereseaza cu utilajul tau, poti beneficia de consiliere tehnica gratuita din partea colegilor nostri de la departamentul de Identificari.

Le transmiti cateva informatii despre utilajul tau, iar ei te ajuta cu identificarea piesei de care acesta are nevoie.

Nu ezita sa le adresezi intrebarile tale!

Pentru acest produs garantia este de 1 an de zile.

Certificatul de garantie care te va asigura ca o eventuala defectiune din fabricatie va fi remediata il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Stim ca iti doresti ca piesele comandate sa ajunga la tine cat mai repede. De aceea, noi ne miscam foarte repede!

Produsele noastre ajung la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Poti sa alegi sa le ridici si personal, de la sediul nostru!

Ce iti ramane de facut? Sa ne contactezi sau sa completezi o cerere pe site!

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta capatul de bara?
Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte.

Pentru si mai multe informatii despre acest serviciu, contacteaza-ne!

Specificatii tehnice
-Capatul de bara 260mm
-Bieleta 210mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura