Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere antebrat pentru miniexcavator Bobcat 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 220
Cod produs
FK9J70I5-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de bucsa prindere antebrat miniexcavator Bobcat 220 a atras toate privirile asupra sa! Puternica, performanta si curajoasa, bucsa noastra a fost fabricata in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde. Tocmai din acest motiv, calitatea sa superioara nu poate fi contestata! Mai mult, abia asteapta sa faca parte din echipa utilajului pe care il detii. 1-0 pentru voi! Nu mai face rabat de la calitate si echipeaza-ti utilajul corespunzator. La noi, vei gasi o gama diversificata de piese de schimb de calitate. De la cele mai mici, pana la cele mai mari, piesele noastre de schimb provin din ateliere de productie recunoscute pentru diversitate. Calitatea face diferenta!

Ori de cate ori crezi ca o situatie neplacuta nu are rezolvare, cere-ne ajutorul! Indiferent de problema cu care se confrunta utilajului tau, noi iti suntem alaturi, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. Te vom indruma spre identificarea solutiei eficiente si rapide de care ai nevoie! De asemenea, echipa noastra este super pregatita, avand cate un raspuns pregatit pentru fiecare intrebare care nu iti da pace. In plus, abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii!

Bucsa prindere antebrat miniexcavator Bobcat 220 - cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Alege calitatea!
Oh, piesele de schimb si rolul acestora in viata utilajului pe care il detii! Ele sunt cele care ii confera utilajului puterea si energia de care are nevoie pentru a fi cel mai bun. Cat despre aceasta bucsa prindere antebrat miniexcavator Bobcat 220 din imagini, ea are responsabilitatea de a asigura o functionare lina si de a reduce uzura masinariei. De asemenea, indeplineste mai multe functii, printre care se enumera urmatoarele:
• sustinere
• ghidare
• fixare

Performanta si utilajul pe care il detii? Se rezolva!
Dupa cum bine stii, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale! Inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul gratuit de consultanta tehnica. Iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume:
• Identificari rapide
• Solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Sugestii si recomandari

Garantie
Stai fara grija! O asemenea bucsa prindere antebrat pentru miniexcavator Bobcat 220 dispune de toate actele necesare. Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Cum poti comanda una sau mai multe piese de schimb? Foarte simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea de pe site-ul nostru. Coletul va fi livrat catre tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. In cazul in care timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti. Te asteptam!

Montaj
Ai grija de utilajul pe care il detii! Atunci cand vine vorba de montarea pieselor de schimb, apeleaza cu incredere la ajutorul unei echipe de specialisti. Acestia iti garanteaza un montaj ca la carte! Daca ai nevoie de recomandare, scrie-ne!

Specificatii tehnice

• 30x40x 40
Trimite mesaj
Din Gura in Gura