Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru buldoexcavator Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 860
Cod produs
ND3WIX5O-C-IA
Out Of stock
Descriere
Avem acum in oferta noastra pompa de ulei buldoexcavator Terex 860 produs in Uniunea Europeana. Daca ai mai achizitionat aceasta piesa, stii deja la ce te poti astepta, daca nu, vei ramane placut surprins de eficienta sa - un excelent raport calitate/pret! Piesa este echivalenta a produsului original, avand o calitate foarte buna si un pret foarte avantajos! Indata ce o comanzi, o expediem unde ai nevoie de ea! Durata transportului este un jur de o zi lucratoare. Profita de ocazie si adu o imbunatire vizibila buldoexcavatorului tau!

Pentru evitarea unor cheltuieli mai mari pe viitor, este recomandata intretinerea periodica a utilajelor. Pentru prelungirea vietii unui utilaj, dar si pentru bunul mers al afacerii, reparatiile realizate la timp si intretinerea sunt obligatorii. La ACN Piese Utilaje ai toata gama de servicii pentru intretinerea profesionista a echipamentelor grele. Or fi ele grele, dar pentru noi este usor sa le ingrijim pentru ca avem mecanici priceputi, piese de schimb de calitate si consumabile pe masura!

Pompa de ulei buldoexcavator Terex 860 - reprezinta o solutie tehnica salvatoare!

Pompa de ulei este cea mai importanta componenta mecanica prezenta si este esential ca motorul tau sa ramana sanatos. Pompa de ulei este piesa unui vehicul care are rolul de a alimenta cu ulei diferite parti ale motorului, aceasta fiind o parte importanta a sistemului de ungere a motorului. Sistemul de distributie poate fi considerat drept forta vitala a motorului. Este format din mai multe componente pentru care pompa trebuie sa asigure un flux corespunzator de ulei. O pompa avariata va face ca presiunea uleiului sa scada si utilajul nu va mai functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Pompa de ulei buldoexcavator Terex 860 se livreaza prin curier rapid, oriunde ai nevoie. Pentru o colaborare placuta si de durata, iti oferim posibilitatea de a verifica ca piesa a ajuns fara probleme, dupa care sa achiti rambursul. Depozitul nostru se afla langa Bucuresti, unde te asteptam daca doresti sa ridici piesa personal.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori pot monta pompa de ulei pentru buldoexcavator Terex 860 sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura