Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T6020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T6020
Cod produs
0TDCYV7B-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland T6020 este fabricata in UE si reprezinta cea mai reusita varianta a modelului initial. Calitatea si eficienta sunt garantate de producator, iar motorul utilajului tau va fi cu adevarat protejat in timpul functionarii. Garnitura se ofera gratuit in livrare. O-ringul furnizat este fabricat dintr-un cauciuc moale care se modeleaza usor pe conturul pompei, eliminand problema provocata de varianta clasica, care se monteaza greu, in special pe vreme rece.

Este important sa ai un sistem de intretinere al echipamentului! Este cheia succesului afacerii tale modul in care iti mentii functionale utilajele grele din dotare! Noi iti propunem sa apelezi la serviciile noastre de mentenanta si sa descoperi cat de bine sunt pregatiti profesionistii nostri. Atentia ta se va duce doar asupra dezvoltarii business-ului tau, iar utilajele le vei avea de acum pe maini bune! Cere mai multe detalii in cadrul serviciului gratuit de consultanta tehnica!

Pompa de alimentare New Holland T6020 - face minuni echipamentului tau!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T6020 se livreaza impreuna cu garantia valabila 1 an. Monteaza cu grija piesa si pastreaza documentele pe care le vei gasi in colet.

Pompa de alimentare New Holland T6020 se poate ridica de la punctul nostru de lucru din preajma Bucurestiului sau poate fi livrata prin curier oriunde in tara, avand posibilitatea de a deschide pachetul la primire.

Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura